DEN FINESTE NYTÅRSKJOLE FRA LA FEMME CPH..

BARE DET SAMME SOM SIDST TAK // VERDENS BEDSTE FRISØR …

FASTE RUTINER.. Der er ingen tvivl om, jeg er en sucker for faste rutiner, jeg bilder mig selv ind, jeg er meget mere ‘boheme’ og living on the edge typen – lever fra dag til dag. But I´m NOT!! Jeg er bedst til de samme ting, og skal jeg ændre kurs skal jeg virkelig overtales og overbevises om, bare fordi det er nyt og fremmed, så er det ikke altid farligt.

Jeg er altid forbi Mie fra THE CHAIR så hun kan rette op på mig hår. Det er enormt slidende på håret, når man bor i varmen, og det er udsat for sol og klor hele tiden. Mie er god til at guide mig, og til at sætte mit hår, som jeg aldrig selv kan gøre kunsten efter, på trods af hun altid siger  ‘og så gør DU jo bare sådan‘ – og selvom jeg ‘bare’ gøre sådan, så ligner jeg sgu stadig en labrador der har været ude i regn og modvind. Men der er jo også en grund til hun er frisøren, og ikke mig. Jeg er helt håbløs på det område, og enormt ideforladt. Men jeg går altid der fra med flawless hår og modet på at lave den vildeste opsætning, og selvom ikke kan gør kunsten efter, så kan man godt lidt elske sin frisør for at kunne det ♥

Mie er fair i pris, og ønsker man det som i 2016 er forsvundet fra denne jord, så yder hun faktisk også en service, og så koster det ikke mere. Say WHAT? Yep. Så leder du efter en virkelig dygtig frisør så vil jeg give Mie ét meget STORT 5 tal (ud af fem altså) ♥♥♥♥♥

THE CHAIR by Mie Elizabeth

 

…. Og så besøger jeg jo stadig Akademikliniken for botox, Heidi fra Sparkling Nails og min bryn dame Juliette i Kastrup dem ville jeg heller ikke kunne leve uden.. Men det er også de 4 ting jeg sætter mest pris på af selvforkælelse.

Nu vil jeg hoppe i tøjet, nu er det tid til at besøge Kastrup og få rettet lidt op i min bryn situation ; )

Kys fra Havnen

R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN FINESTE NYTÅRSKJOLE FRA LA FEMME CPH..