MANDAG MOOD // MY PLAYLIST..

SMUKKE SUNDE NEGLE..

foto-41-e1426255428881

NÅR OVERFLADEN INGEN GANG KAN KRADSES..  for Jer der har fulgt med fra starten, eller bare midten (hvis man kan sige det) ved, hvor meget mine negle betyder for mig – man kan komme langt med velplejet negle, og hvide tænder ; ) Jeg ved ikke noget værre end folk med flosset neglebånd og 2 uger gammelt neglelak.. Dine hænder er noget af det første folk ser, og hvis der ikke er styr på det, så symboliserer de det med, der også er rod andre steder i dit liv!! ALTID have pæne negle, pudset sko, rene pæne tænder, og soigneret hår og hygiejne.

LADY IN RED Det ikke er hvilken som helst farve, der kommer på dem.. Rød er min farve, selv en blind munk, ville kunne sige det. Jeg lever ikke livet på kanten, når det kommer til farven på mine negle. Derfor har jeg været yderst frustreret herude, da hver gang jeg har fået lavet negle, de sidste par mdr. før jeg rejste til DK, da der ingen gang gik 24 timer, så var de krakeleret… Grrrrrr!

Hvilket er noget rigtig pis, for jeg har en neglebar herude, jeg elsker at komme hos.. Dog burde jeg nok overveje mine egne valg, da de har “givet” mig, svamp i den ene negl – og det er sgu ikke en “win win”.. Ej det er ikke deres skyld, men deres Gellish har bare været alt alt for hård mod min ene tånegl, så når jeg har haft sko på, så er den blevet “forslået”, og er begyndt at skabe sig. ALLE der har haft svamp eller en skadet negl VED, det tager 7 år at komme tilbage “back on track”… Pik og patter!

Men any noodle. Mit “store” (let´s get real) problem med mine negle, er blevet løst, efter jeg er gået tilbage til CND Shellak – det er desværre rigtig rigtig få steder, de laver det herude. De er mere Gellish typerne – men det er alt alt for hårdt på mine negle – også derfor jeg er endt i den situation med min negl på foden(!) – og med varmen, fugten etc. så skal det bare være CND.

Så hvis i kæmper med at holde jeres negle på, eller de cracker alt for hurtigt, så er det helt sikkert fordi produktet i bruger, er alt for hård ved neglene, og skal derfor prøve noget som er lidt mere flexi – og arbejder med neglene.

Jeg har nu haft mine CND negle i næsten 2 uger, og der er ikke en ridse i dem. Hvis du ønsker smukke negle, så husk at søde Heidi fra SPARKLING NAILS laver super pæne negle LIGE HER..

♥♥♥

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANDAG MOOD // MY PLAYLIST..