HOSS16

 

Mit navn er Rikke May, Jeg er 36 år gammel.
Jeg er nogens mor. Hænger ud med Mr. M på 12 år – elsker hashtags. Bor i Singapore. Blogger, fashion og chokolade elsker.
Hele familien flyttede til Singapore den 28 Juli 2015. Vi ved ikke hvor lang tid, vi skal være her. Det kan være alt i mellem 3-5 år. Vi nyder vores liv her, hvor vi har langt mere tid til hinanden – og får set verden, fra en anden vinkel ; )
Jeg har arbejdet i modebranchen i over 10 år, og det er dét jeg skriver om, plus alt hvad der rør sig i livet. Jeg deler også mine tanker ovre på ChriChri, hvor jeg har min egen klumme, her får tankerne og følelserne frit løb – så man skal ikke læse med, hvis man har har en sart sjæl ; )
Lige nu, arbejder jeg på et lille projekt – men ellers er jeg “professional housemaker” som bankmanden kaldte mig, da vi skulle oprette en konto til mig. Såååååhh. Der blev jeg lige sat i bås ; )
Jeg håber I vil følge med.. 😉
XX
Rikke
Contact mail Rikke@theinsider.dk