LÆKRE DAMER PÅ BLOGGEN..

VERDENS BEDSTE TOUR GUIDE OG LIDT OM LÆDER..

Skærmbillede 2015-05-18 kl. 17.47.06

(Danskeren der havde alt for meget tøj på og med. Nørd.dk)

Denne her skønhed af en mand, var jeg så heldig at have under armen, da jeg gæstede New York for et par uger siden. Man skal lede længe efter sådan et stykke hunk.. (smil)
Nu skal jeg nok ikke rose ham for meget for det er M´s ven Anders, som for et år siden tog springet og flyttede til New York pga arbejde. Han er halvt dansk, halvt svensk, single OG på Tinder, hvis nogen skulle være så heldig at have adgang til det. ; )

Mange har skrevet på min læderjakke, jeg har på. Den er fra MANGO og blev købt i Madrid sidste år. MANGO har mange læderjakker og til en rigtig fair pris. De starter på 699,- og op til 1299,- Denne model smed jeg 699,- efter, og har elsket den lige siden.

Jeg har solgt min American Vintage jakke, da den blev for tung til den forpulede nakke. (piskesmæld har ikke været godt for nogen) Og har lige klikket denne HER hjem. Så håber jeg den passer.

Jeg kan varmt anbefale deres læder, det er super lækkert til prisen – så det skal man ikke være bange for at købe. Jeg kunne også godt tænke mig denne jakke HER.. Den minder lidt om den jeg har, men bare mere “skjorte” agtigt. I like.

Jeg vil smutte, der er majs på kog, og senere står den på Kardashians ABOUT BRUCE. Jeg elsker min applebox. (og Kardashians.)

Kys lige på trutteren.

XX
R

 

5 kommentarer

 • Dina

  Og du kan tro jakken flittigt bliver brugt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Måske spørger jeg lidt dumt :stuck_out_twe: Applebox….appletv? Og hvordan ser du Kardashian via den? Er også hooked og træt af, ikke at kunne se de nyeste afsnit :triumph:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Potato Patato ; ) AppleTV. Jeg ser det via den Amerikanske side. Jeg har US adgang ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg har seriøst set About Bruce 2 gange, hvert afsnit. Det var så fint og så rørende. Men stadig lidt “mærkeligt” han skal være en kvinde. Men mega sejt han står frem med det ; ) Team Bruce

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKRE DAMER PÅ BLOGGEN..