EINSTEIN // MENSA BARNET..

BARE DET SAMME SOM SIDST..

foto 3

Jeg er nok ret sart når det kommer til mit hår. Jeg er ikke så god til forandringer – og jeg skal bare snart fatte at det KUN er min veninde Maria, der skal farve mit hår. Andet duer ikke til mine flossede nerver. Jeg har siddet hår model, og det har resulterede i at jeg har fået et mere gyldent skær end mit isblonde look. Det duer bare ikke til mit ansigt. Det skal være hvidt. Kridhvidt. Så jeg er lige ved at eksperimenterer lidt med det her PALETT Pearl Silver – fra maria nila. De andre har gjort et super stykke arbejde. Men jeg er vant til at få bleget håret godt og grundigt, med en gang 9% bejdse. Det skal vi ikke vige fra. Det har jeg gjort de sidste 15 år, og det vil jeg helt sikkert også gøre de næste 15 år.
Produktet skulle gøre at den trækker den “gule” tone ud, efter et par vask. Jeg er nu på min 2nd vask, og det funger faktisk meget godt. Jeg har klart fået en lysere tone i det, der før var gyldent – så om et par vask mere, så er jeg “flying like a bird.”  .. 

Så hvis der sidder andre, der har fået farvet deres hår i en tone, der ikke helt liiiiige var den ønskede. Så kan man altid vaske med denne // Maria Nila Sheer Silver Shampoo ..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EINSTEIN // MENSA BARNET..