KLÆD DIG EFTER DIN KROP..

WHERE TO GO // BEAUTY FAVORITTER..

foto-21-e1428863847512

Mange spørger mig altid “Ej Riksen, hvem laver dine negle – hvem ordner dine vipper etc? Så jeg ville lige lave en liste over mine favoritter ♥ Jeg har jo selvfølgelig favoritter både i Danmark og i Singapore, fordi jeg er sådanne en “globetrotte” #not, men jeg elsker Beauty.

Mine favoritter i DK er :

LASHES – Lashcopenhagen: Line har jeg gået hos lige siden hun startede, og er efter min mening den bedste til sit job. Hun er altid sød og er god til at presse en ind, hvis det lige kniber. Line holder til på Amager lige ved Amagercenteret.

BRYN – Air, Sol & Beauty: En anelse corny navn, men Juliette ved hvad hun laver. Den dag hun ikke er her mere, der bliver mine bryn ALDRIG de samme igen.

NEGLE – Sparkling Nails: Heidi er top dygtig og er også nem at få tid hos, da hun nok desværre arbejder for meget.. Læs mine anbefalinger HER og HER.

ANSIGTSBEHANDLING – Amazing Space: Der har jeg fået verdens bedste ansigtsbehandlinger, omgivelserne er super lækre og personalet ved hvad de laver, og når du nu er der, så benyt dig af deres SPA adgang også ; )

FODTERAPI – Fodterapi Islandsbrygg: Hvis dine fødder mangler lidt god kærlighed, så er det med at besøge dem på bryggen, de ved hvad de laver ; )

ZONETERAPI – Lisbeth Hecksher: Jeg har gået hos Lisbeth mange gange efter min ulykke, hun præsterer altså virkelig mirakler ved kroppen. Hun er også super dygtig med babyer, og har også en kæmpen viden indenfor hvis man gerne vil bliver gravid, har været syg, ubalance i hormonerne etc. Lisbeth ved næsten alt vil jeg næsten påstå.

BOTOX – Akademikliniken: Det er jo ingen hemmelighed, at min kærlighed ligger hos Akademikliniken, om det så er botox eller brystløft ; ) De kan deres kram og de giver en den bedste behandling.

DEN BEDSTE FORM FOR ANSIGST “LUKSUS” BEHANDLING – OXYGENBEHANDLING: Hvis man vil ligne en Hollywood actress så skal man bare få en Oxygenbehandling – efter en dag, så ligner man en MILLION. Jeg har ikke selv prøvet den der, men jeg kan se, at ARNDAL SPA laver den. LUKSUS!! Find den HER..

♥♥♥

Her var mine favoritte, håber I kan bruge dem ; )

XX
R

2 kommentarer

 • Cecilie

  Uha jeg ved heller ikke hvad jeg gør, den dag skøre/skønne Juliette stopper 😱 Men mon ikke du mener dine bryn?? Og ikke vipper. Hilsen Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   JO DA Self´- Rettet ; ) For lidt søvn. Haha!

   Dejlig Søndag

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KLÆD DIG EFTER DIN KROP..