WEEKEND PLANER OG EN KOMMENDE UGE..

VERDENS BEDSTE FREDAG & VERDENS BEDSTE DINNER DATE..

Kjole ZARA // Top/BH VICTORIAS SECRET // Sandaler ZARA // Solbriller CÉLINE // Taske ZARA..

IGÅR VAR BARE EN RIGTIG HYGGELIG AFTEN og der skulle egentlig ikke så meget til. Men efter en uge hjemme, hver eneste aften denne uge, hvor jeg bare har siddet i den hvide IKEA sofa, havde jeg endelig en middagsaftale. Jeg er ikke så stor fan af middags aftaler i løbet af ugen, for lige gyldig hvordan man vender og drejer det, så er kl 6.00 om morgenen bare ikke et tidspunkt, hvor man hopper ud af sengen, og glæder sig til at indtage dagen. Så hvis man kommer hjem senere end kl 23.00 så er jeg altså mast når jeg skal op, så jeg vil bare helst sociale arrangementer når det er weekend – og det var præcis det Camilla og jeg gjorde igår.

Pigerne havde legeaftale fra kl 17.00, så havde vi lige lidt tid at gøre os klar i, og derefter slentrede vi bare stille ned af Orangevejen, ned til der hvor byen pulser, nemlig Orchard Road. Hvis man har været i Singapore, så kender man 100% den gade, det er dér hvor ALLE mærker er repræsenteret. Ikke vi har råd til at købe nogle af dem, men hvis man har den store tegnebog med, så er det dér man skal slå sine folder.

Vi havde booket bor på en restaurant der hedder LUKES kl 18.30 og efter en tuntartar, en kål salat og nogle sliders (og måske et par glas vin) trissede vi afsted igen. Den restaurant vi spiste på, ligger gemt i en dame afdeling i en af vores malls, så når man går derfra, kan man jo lige så godt lige tjekke de nye kollektioner ud. Det har jo aldrig skadet nogen ; )
Jeg faldt også over en kjole, som man kan se på min insta @Rikkemay – jeg debaterer lige med mig selv, om jeg har råd til den, for jeg har lige booket 3 dage i Phuket med Bella, hvor min veninde og hendes døtre er der, så kassen er lidt lav for tiden.

Men ud kl 17.45 – hjem kl 22.00 og kunne vågne op idag, lørdag morgen uden tømmemænd, det er hygge i min bog. Man får lidt af det hele. Hygge. Selskab. God mad og vin, luft under vingerne og tidligt i seng. Det er win win.

Hvad lavede i mon af planer?

Kys fra Singa

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND PLANER OG EN KOMMENDE UGE..