DEN FINESTE NYTÅRSKJOLE FRA LA FEMME CPH..

 

Indlægget indeholder reklamelinks

Reklamelinks er markeret med *

Kjole MUSE // Strømpebukser NETTO // Boots BIANCO..

I dag har været en rigtig hyggeligt “Rikke dag”, ikke at det ikke sker tit, men i dag var én af de dage, hvor jeg nu sidder i mit nattøj og tænker, det har sgu været en dejlig dag, og dem skal man også huske at samle på.

I morges var jeg forbi pigerne i La Femme CPH på Gammel Kongevej, og se på alle de nye varer der var kommet siden sidst. Butikken er en gammel bagerbutik, som er forvandlet til halvt tøj og halvt interiør. Deres interiør del kan i også finder under navnet No.40. De har mærker som UGG, Muse, Karmamia, RAGDOLL, Kendall & Kylie, Jofoma, Pavement og MOVES by Minimum*. Jeg havde lyst til at eje alt hvad de havde inde i butikken♥

Jeg ledte efter en nytårskjole/outfit. Jeg havde intet must om det skulle være en kjole. Nu er jeg lidt af en ‘drengepige’ (der taler som en havnearbejder) så alt kan gå, bare det er min stil. Jeg kunne ikke stå for denne kjole som er fra mærket MUSE som lige kom ind ad døren, da jeg stod og prøvede ting. Jeg fik også hentet min nye vinterjakke den er jo mega badass, endelig kan jeg holde mig varm mens jeg er hjemme ; )

Butikken ligger lidt gemt, men når man først kommer ind så åbner pandoras box sig, og man får lyst til at hive alt ned fra hylderne. Min ønskeliste er i hvert fald allerede skrevet til Mr. M.

Så hvis du mangler en julegave til din søster, mor, veninde, tante eller andet godt folk så tag ind forbi pigerne, og se hvad de gemmer på.

LA FEMME CPH

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY B-DAY BUMBUM..