NÅR MAN OPDAGER AT TICKETMASTER ER VÆRRE END DET SORTEMARKED..

PINK PERLE ØRERINGE // DAZZLE ME..

I MORGEN skal jeg til Medina koncert i Tivoli, da min veninde B fylder år. Så vi starter ud på NIMB med dejlig mad, og bagefter god musik. Jeg har tænkt mig at hoppe i min nye stribet PJ fra MADS NØRREGAARD, mit eget skodesign og mine nye øreringe, som er fra @lapetitefille_shop (Insta) Hun har de fineste farver, og jeg skal klart have et par gule og et par knald røde til min samling. Jeg elsker at perler er kommet sådan frem igen, da jeg jo har en kæmpe forkærlighed for Aprosio de armbånd som jeg solgte 💕

Nu vil jeg hoppe under dynen, pleje min tømmermænd og se noget netflix and chill ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN OPDAGER AT TICKETMASTER ER VÆRRE END DET SORTEMARKED..