NÅR MAN TROEDE MAN VIDSTE ALT - OG DET VISER SIG, MAN IKKE VED EN SKID..

KNOT. DOT AND PIGGY PINK..

TIDSBEDRIV ELLER KOMMENDE KARRIERE .. Mange har skrevet til mig, hvordan det går med mine sko, og jeg har nok ikke svaret helt ærligt, og måske slet ikke, nu hvor jeg tænker mig om, men jeg har været lidt frustreret – Okay jeg har virkelig været meget frustreret – for jeg følte ikke det gik i mit tempo, og jeg følte ikke meget af det der kom hjem, var noget jeg hverken var særlig begejstret for, eller ville putte mit navn på… Plus det har været  (fu*****) Chinese New Year, og så siger man altså bare ‘PEACE’ og lukker ned, når man arbejder på en meget fancy danskesko´s fabrik – så fuck da alle andre der sidder spændt og venter på sine samples. It´s vacay time!

Nå, nu ikke flere sure opstød. Jeg har fået mange af mine samples i dag, og jeg er godt tilfreds. De er pæne, smukke i kvaliteten, perfekte i højden, og de har lige det ‘twaaang’ som jeg har ledt efter – de er bløde at have på, og man kan danse i måneskin – lige så tæt kind mod kind.

Skoene jeg har på, er en af mine samples, jeg ved stadig ikke helt om jeg beholder den pink, den er meget meget fræk, men jeg synes også den har en tendens til at blive hurtig beskidt – og det har jeg ikke lyst til mine kunders sko skal blive. Okay let´s face it, hvis man ruller sig i mudder på en legeplads, så bliver de jo beskidte, men jeg tror faktisk, jeg kommer til at gå efter flere af de mørke farver, som er nogen man har lyst til at beholde i lang tid. Forever and Ever.

MEN jeg har ét problem, og det er, jeg ikke ved hvad mit mærke skal hedde. Jeg er ærligt helt lost, og alt jeg finder på lyder top dumt i mine ører. Jeg var lidt ude i at de måske skulle hedde “Cán Cán” fordi de oprindeligt kommer fra en dansesko fabrik, og er designet af en af Asien´s bedste dansesko designer og udannet og bedste venner med Jimmy Choo. He knows what he is doing. Så det kunne evt. godt hedde “Cán Cán by Rikke May” – men hvis der er nogen der har en bedre ide, så giver jeg sgu en middag med vino og hele pisset ❤️

Jeg sætter kurs mod Hong Kong (igen) næste uge, da jeg skal besøge fabrikken, og sikre mig det hele går som det skal. Jeg er utroligt spændt på at se, hvordan hele processen fungere. Jeg er selv uddannet i læder & sko – (og rejsende i sko&strømper) så tænker at det her kan jeg sgu godt finde ud af. Men jeg glæder mig til at se alle de kvaliteter som jeg kan vælge fra, jeg har kun fået få af deres samples.

Jeg er dog utrolig bekymret over min tur, da jeg skal rejse med min krokodille spisende kinesiske ven Sam, som tager på overlevelsestur i junglen, ham og jeg deler ikke helt, hvad der er lækkert og luksus, og han har informeret mig om at vi skal bo på et HOSTEL til 300 kr pr nat i Hong Hong i city center. Jeg måtte informerer ham om, jeg var altså en ‘City Girl’ og jeg agtede ikke at sove med rotter eller andet kryb. Han fnyste af mig og sagde don´t worry, it´s nice and cozy – 5X3 meters and own bathroom… Han svarede dog aldrig på det med rotterne .. Hulk!

Hvis I ikke hører fra mig mere, så ved i hvorfor ; )

XX
R

15 kommentarer

 • Caroline

  Hahaha, saker tar tid i Asien Rikke 😅.Tycker skorna ser superfina ut, måste få köpa ett par när de är färdiga.
  Enjoy Hong Kong and good luck on the hostel 😅😉. Låt oss catcha up över en kaffe när du är tillbaka i Singa. X

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg synes det navn lyder super fint!

  Btw. Jeg ville så meget købe dem i pink, de er for fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Synes at den pink er vildt flot, og vel egentlig også en klassiker ✔️
  Synes at navnet klinger godt, men der ligger lidt tæt på Stories by Rikkemai, så jeg ville være bekymret for, at folk blander de 2 sammen 😊 Du skal også være opmærksom på ikke at sætte dig selv i bås ift at Cán Cán hurtigt kan komme til at betyde “stilletter og dansesko” og hvad nu hvis/når du vil udvide med sneakers, espadrillos etc ✌🏻
  Her ville det så være pænt af mig at komme med et alternativ til et navn, men det rækker min fantasi desværre ikke lige til nu 🙈
  Held og lykke med det hele – det er super spændende at følge med 😊
  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Synes de pink skriger SATC SÅ meget! Dém ville jeg sgu godt investere i! Hvad med bare at bruge Rikke May? Når nu det er dit eget design, og alle stilletterne er(formoder jeg) nogle fu selv vil gå i? Desuden kan det siges på både dansk og engelsk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det bliver også helt klart nu, der er så mange der har skrevet at PINK skal blive. Så det gør de ; )

   Det var egentlig også det jeg gerne ville, men jeg er bare lidt bange for, at Stories By Rikke Mai – og så mit navn, vil blive forvekslet, og det har jeg ikke lyst til, det er bare så svært det her. Nemmere at finde navne til børn ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville SÅ gerne have de pink. De er virkrlig fine. Og hvorfor ikke bare kalde dem dit navn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Hov – det navn var allerede foreslået. Men altså det er også en god ide RikkeMay

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg stemmer for RikkeMay – der ville være stilet og luksus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det var egentlig også det jeg gerne ville, men jeg er bare lidt bange for, at Stories By Rikke Mai – og så mit navn, vil blive forvekslet, og det har jeg ikke lyst til. Jeg må lige tygge lidt på det ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A-M

   Tror du har ret – de to navne vil blive forvekslet og da det også er inden for samme branche (ish) ville jeg også blive en smule bekymret for et evt lawsuit.
   Jeg tror jeg ville kontakte Stories og Rikke hvis du overvejer at gå med eget navn- just to be sure. – og hey, High gives mht skoene. Savner virkelig hæle man kan gå i, også til hverdag. Alle mine stilletter er havnet i kategorien date sko. Jeg stemmer for nogle i sort og måske sølv…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone H

  Hvad med maymay….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Hvad med “Mayday” ligesom i SOS?
  Og et lille øv de er lavet i Kina:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hvorfor mener du det er et ‘ØV’?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Fordi produkter lavet i Kina sjældent er fremstillet under ordentlige forhold og ihvertfald her hvor jeg bor er folk meget opmærksomme på ikke at købe Made In China

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN TROEDE MAN VIDSTE ALT - OG DET VISER SIG, MAN IKKE VED EN SKID..