BARE KALD MIG TANTE RIKKE..

DANSK SOMMER VS. SINGAPOREANEREN..

Jakke ZARA // Kjole H&M // Leggings (meget gamle) // Sko REEBOK CLASSIC LEATHER // Taske Proenza Schouler // Solbriller CÉLINE..

MAN KAN GODT SE HVEM DER FRYSER, IK? hvor morsomt er det lige, der står en pige i baggrunden med lårkort og bare ben, og jeg har undertrøje, langærmet kjole på og havde faktisk også et tørklæde med for ikke at fryse. Min hud har på 48 timer vist sig at være i familie med en slange, for jeg er ganske langsomt ved at skifte ham, og det kan jeg melde tilbage på, ikke går hånd i hånd med foundation –  der ligner man jo bare en 90´årig, der er ved at krakelerer i ansigtet. Ja, kønt er det ikke. Men det er bare så morsomt at se, at alle danskere er så glade fordi ‘sommeren’ endelig er kommet, og jeg render rundt og ligner en der er gået i vinterhi ; )

Jeg har idag fået travet 16.000 skridt op og ned af strøget sammen med Nasen, hvor jeghar fået shoppet helt vildt. Det var egentlig meningen at det var Nanna der skulle shoppe, men så blev jeg grebet af stemningen. Jeg havde penge der brændte på lommen, og alle der kender mig ved jo at jeg elsker H&M og ZARA og der var jeg selvfølgelig også forbi, hvor jeg købte den vildeste ‘Chanello’ jakke som du kan se lige HER Den skal jeg have på, på fredag, når jeg skal til fødselsdag og til Medina koncert i Tivoli. Men jeg skal selvfølgelig ikke komme i røven bar, så jeg hopper i dette PJ sæt, som jeg lige har købt i dag i Mads Nørregaard ♥ bluse HER & bukser HER. Bananer i Pyjamas, det bliver mig, og jeg glæder mig allerede over, at der er plads til et lille stykke kage ; )

På lørdag skal jeg til Bryllup, fatisk i Nyborg hvor jeg kommer fra – på Holckenhavn slot, og jeg glæder mig psykopat meget til at komme derhen og se det, og opleve hvordan det er, at være til fest der. Jeg har drømt om det mange gange, men aldrig selv fået æren. Jeg har ikke haft noget tøj jeg kunne tage på, men i dag brugte jeg ret mange penge på en kjole, noget som jeg ikke har gjort i meget meget lang tid, da det skær i mit hjerte at bruge mange penge på tekstiler, når jeg ikke tjener nogen. Men kunne ikke stå for denne smukke sag fra Baum Und Pferdgarten.

Så lidt shopping er det dog blevet til, men man har bare heller ikke særlig mange penge at gøre med Asien, da de ting der er min stil, er som regel fra Europa, og så koster det bare 20´ish % mere, og det kan dræne selv den mest købelysten. Baaaah. Men jeg er meget meget tilfreds med alle mine køb idag.

Nu vil jeg hoppe på hovedet i seng, klokken er 22.07 det betyder 04.07 i Singa-land.

Kiss Kiss

1 kommentar

  • Lyder som de skønneste planer – i Milano gik alle indfødte i jakker, og jeg gik i minikjole og svedte som en gris over bålet 😀 27 grader, og jakke!? Arh..

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARE KALD MIG TANTE RIKKE..