EN MÅNED I MIT LIV // TIDEN FLYVER NÅR MAN ER I GODT SELSKAB..

DE PERFEKTE FLUFFY ØRERINGE // BY CAROLINE ABEL..

fullsizerender-2

(Billedet er ejet af Kat WEAREMAD – Fundet på Instagram)

HOT PINK CRUSH for det første, så knus elsker jeg ‘min’ Kat, hun er min bedste rejse partner og en top god veninde ❤️ Jeg er vild med den måde hun tager billeder på, de er altid kniv skarpe, og aldrig en tilfældighed. Ordet er FLAWLESS. Da hun lancerede sine og Mie´s (se Mie´s HER) fine samarbejde med GARDENIA, der havde hun disse fluffy øreringe på, og jeg MÅ eje dem.

De er fra By Caroline Abel og kommer i flere farver. Hun har udsalg lige nu, så måske jeg skal hoppe på dem. De koster den nette pris af 249.95,-

Find dem HER hos Kat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN MÅNED I MIT LIV // TIDEN FLYVER NÅR MAN ER I GODT SELSKAB..