NÅR MAN ÆDER MED SVINENE // MEN HVAD GØR MAN I DANMARK?

EN PINK VÆG ER ALITID EN GOD IDE PÅ EN FREDAG : )

DET HER BILLEDE er nok taget på årets varmeste dag, da Mie stadig var på besøg i Orangehuset – og jeg havde enormt mange tømmermænd, med fedtet hår og ingen make-up…. Vi tog ned til Haji lane, på jagt efter godt brød og hummus, og da vi var på vej væk fra restauranten, kommer der to søde piger, som vi tidligere havde set komme gående forbi os, og som jeg fik en vibe af evt. kunne genkende Mie, ikke mig, den var jeg godt klart over.. Hahahahaha ; )

Men det viser sig simpelthen de faktisk læste min blog, og ikke nok med det, så arbejdede den ene med min skønne kusine Christel i Tine P i Odense. De var på rundrejse, og havde været væk i 3 mdr. og havde lige et par dage i Singapore, hvor de derefter skulle til FREAKING FIJI… I wanna GOOOOOO! Hvor fedt er det lige at blive færdig med gymnasiet, og så kunne rejse rundt på den måde. Det må blive i mit næste liv, så ‘nøjes’ jeg med Bali – hvilket slet ikke er og nøjes… det er én af de skønneste steder i denne verden. Jeg kunne ikke bo der, men jeg kunne godt komme hver mdr. hvis jeg fik lov ; ) Men hvor lille er verden lige, når man møder to piger fra Danmark – og ikke bare Dk, men freaking O´ense og Kerteminde in da houseeee.

Når vi nu snakker om at bo, så har flere af jer spurgt mig om, hvornår vi skal hjem igen. Hvad end ‘hjem’ er – og vi ved det simpelthen ikke. Vi eller M er ikke på kontrakt, da han sidder som chef for Asien i hans virksomhed, så vi har ikke en slut dato, noget som er meget sjældent når man rejser som expats. Men hans firma er lidt anderledes, og sender faktisk ikke så ofte folk ud på den her måde. Men summo summarum vi er lige blevet godkendt til 3 år mere, så vi må gerne blive til 2020.. Yiiiipeeee  ; )

Så må vi se♥ hvad der sker, og hvornår M kan slippe ud af det her madness. Haha. Ej, jeg vil ærligt sige, hvis han kom i morgen og sagde, vi skulle rejse om 1 mdr. så ville jeg virkelig blive ked af det, for jeg er slet slet ikke klar til at rejse hjem. Jeg ELSKER Singapore. Men der er ingen tvivl om, at vi skal hjem inden Bella bliver alt for stor. Så måske et år mere ++ måske mere, måske mindre ❤️ Så håber i kan holde til lidt flere Singapore updates ; )

Dejlig fredag hjemme i stuen folkens, det er snart weekend ♥

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN ÆDER MED SVINENE // MEN HVAD GØR MAN I DANMARK?