WEEKEND..

PERFEKTE FLADE PARTY SANDALER..

sandals

PEARLS AND DIAMONDS jeg har længe været på jagt efter de ‘perfekte flade party sandaler‘ og det har været en jagt, der har været håbløs at løse. Men forleden dag, da jeg var i ZARA for at bytte noget, fandt jeg disse ‘Sandaler med red og perler’, de er perfekte både i look og prisen er også til at være med på – jeg kan lige se dem til den kjole, jeg skal have på til bryllup snart. Når natten sniger sig på, så er det nu meget rart man kan smide de højesko, og hoppe i noget fladt.

Love at first sight ♥

Find dem LIGE HER..

♥♥♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND..