'CHANELLO' JAKKEN DU IKKE KAN LEVE UDEN ..

NÅR MAN OPDAGER AT TICKETMASTER ER VÆRRE END DET SORTEMARKED..

(Det er et langt indlæg, så tag en kop kaffe, og slå benene op)

BITTERFISSEN ER PÅ BANEN IGEN.. Okay. Jeg er virkelig irriteret idag. Som i virkelig. Jeg skal jo til Nik & Jay i aften, og glæder mig sindsygt meget. Vi havde den bedste koncert på Skanderborg, og derfor skulle vi bare derhen – og vi skulle have have de bedste billetter, det var der slet ingen tvivl om. Koste hvad det koste ville.

Så da billetterne blev sat til salg i Oktober på Ticketmaster, sad jeg klar ved computeren, så jeg kunne være én af de første, der fik billetter. Da jeg logger ind, og kan se da de endelig åbner op for billetterne, har man forskellige muligheder, og de har en kategori der hedder PLATINUM som skulle være de bedste af de bedste billetter, til den nette pris af 1150´ish kroner pr. stk, klikker jeg tre styk billetter i kurven til samlet beløb af en charterferie. Der er står en fancy forklaring om, hvad denne billet indeholder, så man næsten føler sig som Beyonce, og jeg trykker på ‘KØB’, og tænker ikke mere over det til i morges, da jeg modtager denne email.

///

“Kære kunde,

Vi er blevet bekendt med, at du desværre ikke har modtaget din Collector Ticket billet til Nik & Jay i Royal Arena den 24. maj 2017, hvilket vi beklager.

Da Collector Ticket billetten ikke kan nå frem inden koncerten, har vi fremsendt din(e) billet(ter) som PDF pr. mail. (Sendt til den mail adresse der blev oplyst i forbindelse med købet.)

Ønsker du ikke at modtage din Collector Ticket bedes du kontakte Ticketmaster Servicecenter på tlf.: 70 15 65 65 hvor vi vil hjælpe dig med at få refunderet Collector Ticket prisen på 50 kr. pr. billet.

Muligheden for at få sin Collector Ticket refunderet stopper onsdag den 24. maj 2017 kl. 15:00.

Hvis vi ikke hører fra dig inden d. 24. maj kl. 15.00, vil du automatisk modtage din(e) Colllector Ticket billet(ter) med posten.

Vi beklager ulejligheden og ønsker dig god fornøjelse til koncerten.”

///

Hvorpå de sender mig 3 nye billetter, som slet ikke er de sæder jeg selv har bedt om.. Hmmmm..!! Jeg prøver at ringe til dem, men ingen tager telefonen, så jeg må sende dem en mail.

“Hej,

Jeg har modtaget en mail fra om, jeg ikke skulle ha´modtaget mine billetter, det kan jeg slet ikke forstå, for jeg har intet skrevet til Jer. Kan du forklare hvorfor vores billetter er blevet ændret til nogle sæder, jeg slet ikke har bedt om, det forstår jeg ikke helt. Ikke at jeg klager for jeg er kommet en række længere frem, men i en anden bås hvor jeg slet ikke kender udsynet, så hvis det er ringere, er jeg selvfølgelig ikke interesseret idem.

Men jeg har ikke informeret om jeg har manglet billetter som i har skrevet til mig. Så bliver bare lidt i tvivl om, der er nogen der har skrevet på mine vegne?

Med Venlig Hilsen 
Rikke May”

///

De skriver tilbage:

Hej Rikke

Jeg forstår godt at du undrer dig. Du bliver flyttet da du har købt platinum billetter og så bliver du flyttet så du er sikret at få de bedst mulige pladser.

Så du kan være helt rolig, der er ikke nogen der har skrevet på dine vegne.

God koncert.

///

MIG:

Ja det var bare lidt forvirrende. Kan du sende mig en oversigt over, hvor vi så er blevet rykket hen, da jeg gerne lige vil vide, om det er bedre pladser, da jeg ikke kender Royal Arena, jeg ved bare hvor jeg købte til.?

Mvh

Rikke May

///

DEM:

“Hej Rikke,

Du er kommet en sektion tættere på scenen og samtidig en række længere frem.

Rigtig god fornøjelse i aften.”

///

fullsizerender-2

Før havde jeg Sektion 104 – plads 71, 72, 73 – nu har de rykket mig til Sektion 103 plads 40,41,42 og for mig, der virker det som om, at 103 er rød til 400 kr, i stedet for den blå kategori. Men igen, jeg kender ikke salen, dog kan jeg se, hvis det er 103 er den røde, så har jeg iKKE fået de bedste pladser.

MIG:

Hvad er det Platinum inkludere, når du skriver det sikre os bedre pladser.? Sorry alle spørgsmålene men er simpelthen lidt forvirret over hvordan man bare kan rykke os, uden at confirme med os, at det er okay. For den pris vi har betalt,  hvad er det vi får for beløb?

///


DEM:

Hej Rikke

I får den specielle collector ticket som I allerede har modtaget, og så er i sikret at få nogle af de mest populære pladser til arrangementet.

Netop det at I bliver flyttet til bedre pladser er fordi i har platinum billetter.

Wuuuhuuuu. Det er simpelthen vores collector ticket´s seriøst. Jeg er 35 år gammel, jeg har altså ikke behov for et plastik kort at samle på. Dem har jeg rigelig af, når M kommer hjem fra rejser, og ikke har afleveret hans nøglekort tilbage til hotellet.

Og præcis her, går det op for mig, at vi ikke får en hatfis mere for vores billetter end hvad andre ville ha´fået, så jeg går ind og tjekker hjemmesiden igen. Vores billetter er ikke mere værd end 450kr… Og vi har givet 1150 for dem. Men for hvad? Så det måtte jeg lige google?

“HVAD BETYDER PLATINUM BILLETTER”

Internettet fortæller mig:

Hvad er Platinum-billetter?

Prisen på Platinum-billetterne er dynamisk – det vil sige tilpasset udbud og efterspørgsel, så den afspejler den reelle markedsværdi. Prisen kan altså variere (gå op og ned) fra time til time og dag til dag. (WHAT THE FUCK?)

Målet hermed er at sikre fans en let og sikker adgang i det officielle billetsalg, hos den autoriserede billetformidler, til en pris, der er fastsat af arrangøren og artisten. Dermed reduceres billetsalget også på det sekundære/sorte marked. (IGEN. WHAT THE FUCK)

Platinum-billetter er en sikker og pålidelig måde at købe ledige billetter på. Den ekstra billetindtægt går til arrangøren/artisten i stedet for til det sekundære/sorte marked. (ARE U KIDDING ME?) Platinum giver således kunderne mulighed for at købe billetter hos den officielle billetformidler, selvom de regulære billetter til arrangementet officielt måtte være udsolgt. Kunderne får dermed bedre og flere valgmuligheder i forbindelse med billetkøb.

Hvad er forskellen på Platinum-pladser og de pladser, der er lige ved siden af?

Arrangøren allokerer et begrænset antal pladser til Platinum. Men der er ikke nødvendigvis nogen forskel. Ideen er at sikre et antal pladser henover forsalgsperioden, såfremt muligt. At sikre at kunden får bedre og flere valgmuligheder også efter, at de regulære billetter måtte være udsolgt. Ved ekstrem stor efterspørgsmål kan Platinum-billetter dog også blive hurtigt udsolgt.

///


MIG:

Jeg sender hende lige en mail,

Når jeg kigger på oversigter af sæder, ligner det vores billetter kun er 450 kr værd, men vi faktisk har betalt 3 gange så meget end hvad de er værd. Hvordan kan det så være vi har givet næsten 3500kr for vores – og desuden ligner det i har rykket mig over i en rød sektion nu, som kun er 350kr?


///


DEM:


Hej Rikke,

I har betalt 3500 kr fordi i har valgt platinum billetter.

Ticketmaster Danmarks Platinum-billetter giver fans adgang til nogle af de mest populære pladser til et arrangement. På særlige arrangementer giver platinum også mulighed for at få adgang til meget efterspurgte billetyper, som f.eks. Golden Circle-billetter.

Prisen på Platinum-billetterne er dynamisk – det vil sige tilpasset udbud og efterspørgsel. Prisen reguleres løbende og vil således afspejle den reelle markedsværdi. Målet hermed er at sikre fans en sikker adgang til de bedste pladser i det officielle billetsalg, hos den autoriserede billetformidler til en pris, der er fastsat af arrangøren og artisten. Dermed reduceres billetsalget også på det sekundære (sorte) marked.

///

Er det kun mig der er totalt forvirret over, hvad PLATINUM så går ud på, andet end jeg har fået lov til at betale 3 gange så meget for mine billetter, og Ticketmaster istedet er blevet til ‘det sorte marked’… Når man køber de dyreste billetter, så regner man sgu også med, man får VIP behandling. Jeg er godt klar over vi ikke er royale. Men i bund og grund, så kan vi sidde ved siden af nogen, der har givet 450 kr for deres billetter, for vores er ikke mere værd. Ticketmaster har valgt at lave fuldstændig samme ‘gade moral’ som på det sortemarked. Jeg ville da hellere have støttet dem, end denne totalt umenneskelige måde at snyde folk på, her sidder man da bare med en dårlig smag i munden af at være blevet røvrendt…!

Jamen hvorfor har du så købt de billetter??:

Jeg troede oprigtigt jeg fik endnu bedre pladser end andre. Måske man fik noget ekstra. Jamen det gjorde jeg så også. 3 plastik kort på en snor, jeg kan have rundt om halsen – men nåååh, nej, de gælder jo ikke nu, hvor jeg har fået nye billetter. Så nu har jeg kun en ‘print out’.

Jeg ringede derind, for jeg var så rasende, da det gik op for mig, jeg havde betalt 3 gange så meget, som de egentlig var værd. Hun var heldigvis meget meget sød, men hun kom med eksemplet på, hvis man køber fly billetter, så sidder der jo også et helt fly, som har givet forskellige priser. Der kan man jo heller ikke regne med, man får de billigste eller de bedste sæder.!!

Så dem der er de største Nik & Jay fans, de får lov til at betale mest. Men får det samme som de andre? For Den ekstra billetindtægt går til arrangøren/artisten i stedet for til det sekundære/sorte marked. Jamen, guess what. Jeg ville hellere betale en tandløs broker 3 gange så mange penge, for så følte jeg selv, jeg havde opsøgt det. Her bliver jeg jo bare taget analt bag i – helt tørt, uden at blive spurgt eller selv bede om det!

Jeg var én af de første der var kommet igennem, så jeg kunne ha´købt hvilken som helst billet, og tror jeg 1. handler i god tro – og 2. at jeg betaler for mere end hvad jeg får.!

Og så yder mere, de bare giver mig andre billetter end jeg selv har bestilt uden at spørger mig, det pisser mig bare helt vildt af. De skal ikke skrive til mig, jeg ikke har modtaget mine billetter, og så bare sende mig nogle andre, som jeg ikke har bedt om. De kunne da ikke vide om vi var en gruppe tøser der havde købt billetter ved siden af hinanden? De har bare tænkt, de havde retten til at rykke os!

Det er grotesk og mega mafia. Man får bare slet slet ikke lyst til at handle med dem igen. Det er dog bare svært, når de står for så meget af handlen af billetter – og lige nu, der fortryder jeg bare, jeg ikke købte stå pladser. for dem havde jeg kunne få for ingen penge. Baaaah. Ticketmaster. Damn du er nederen!

Riksen er ikke glad!

Nå, måske!!!!

Så hvorfor dette indlæg – 1. fordi jeg er pisse sur. Men 2. fordi jeg ikke vil ha´at flere af jer, hopper i samme fælde. Man får ikek mere for sine penge, end bare det en almindelig billet koster. Ikke en hatfis eller en prutfis ; (

3 kommentarer

 • Sara

  Det lyder jo helt grotesk – kan det virkelig være lovligt at sælge to (i princippet identiske produkter), på forskelligt grundlag og forskellige priser? Jeg er faktisk ikke helt sikker på det.. Jeg ville nok prøve at undersøge det nærmere hvis det var mig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Øv øv. Ind og lav en anmeldelse på trustpilot, så andre kommende købere kan blive informeret om at man kan købe billetter til 3 gange så meget, men at det blot er de samme billetter som de billigste 😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Boris

  Det ticketmaster.dk gør, er sortbørshandel…Ikke ifølge loven…Men moralsk set. Hvis jeg vil sælge en billet til een krone over pålydende pris kan jeg blive dømt for sortbørshandel. Men ticketmaster gør fuldstændig det samme. De omgår dog loven ved at tilbyde en EKSTRA serviceydelse sammen med billetten….Det kan være at man kan komme ind tidligere…Eller at man får en souvenir….postkort…Ja, hvad som helst. Og det kan de tage både 100-200 eller endnu flere procent over den pålydende pris. Det er bare ikke i orden. Til deres forsvar kan så siges at loven er lavet sådan at jeg…og du…kan sælge en billet som er pålydende 500 kr for 1000 kroner hvis vi samtidig vedlægger en øl med i prisen. Det er helt lovligt at sælge en øl til 500 kr…og billetten til 500 kr som jo er pålydende…Ergo kan man sælge en billet med 100% fortjeneste helt lovligt….Man skal bare invistere i en billig øl fra Aldi 🙂 Så det ticketmaster gør, er præcis det samme…og har altså loven på deres side. Men i min verden er det fup og svindel.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'CHANELLO' JAKKEN DU IKKE KAN LEVE UDEN ..