APRIL DU VAR GOD VED MIG..

10 TING DU BARE MÅ GØRE..

giphy

#1 Du må bare se den nye serie på Netflix “dead girls don´t lie” eller på engelsk hedder den “Thirteen reasons why” Jeg er halvvejs igennem serien, og selvom jeg ikke har set SKAM, så føler jeg alligevel jeg ved hvad der sker i den, da alle jo har SKAM-mania og snakker om den konstant. Den tager mig igennem en masse følelser, og minder mit Senior år i highschool, om hvor hårdt det år var, kontra mine andre 8 år i skole i Danmark. Jeg tror ikke som sådan der er noget anderledes fra danmark og usa, men lige det år ændrede mange ting. Mange troede ens liv var så hårdt da man var ung. Little did we know, at vi slet ikke vidste hvad der kom, men dengang fyldte det så meget ♥

#2 Høre den nye sang, som 100% bliver årets sommerhit ‘Despacito Remix‘ featuring Justin Bieber. Da min veninde Camilla sendte mig den, og skrev ‘ det her bliver så meget årets nye hit’ var jeg slet ikke i tvivl. Når man hører den, så rokker dansebenet altså ✌🏼 Happy Summer 2017 ✌🏼 Jeg kan allerede smage den kolde Rosé ; )

#3 Tjekke den her hvide hørskjorte ud fra ZARA nye kollektion. Jeg har haft en skjorte der minder om den, og hver gang jeg har haft den på, har jeg fået så mange komplimenter fra veninder (og fremmede) Den er desværre blevet misfarvet herude af solen og alt hvad der følger med, så jeg tror der skal en ny ind i skabet ; )

#4 Jeg har ikke selv fået den læst, af gode grunde, da jeg ikke kan købe den herude. Men når jeg kommer til Danmark, skal jeg så meget læse Hella Joofs bog ‘Papmaché-reglen‘ – de veninder som har læst den, de siger det er den bedste bog de længe har læst, og hun har den skønneste tilgang til livet. Det var jeg slet ikke i tvivl om, da jeg allerede blev forelsket i hende, da jeg var Bella´s alder, og så Bullerfnis. Instant kan man mærke, hun har et helt specielt hjerte, og når livet bliver lidt tough, så er det bare at smide en masse glimmer på, og op på kaminen. Det er da et råd man kan bruge til noget.

#5 Hvis du ikke allerede er stødt på dem, så skal du altså prøve Bella´s og mine favorit popcorn af mærket Garrets Gourmet Popcon, de er fra Chicago og helt tilbage fra 1949. Vores yndlings combination er ‘Garret Mix’ af karamel og cheese popcorn. Det lyder top klamt, men når du først har smagt dem, så er du tryllebundet. Du kan finde Garret Shops over næsten hele verden, og man kan næsten kun ønske, den også kommer til Danmark.

#6 Stoppe op og nyde hvor blå himlen er. Det koster ikke noget, kun din dyrebare tid, og når du så alligevel giver dig selv tiden, så træk lige vejret ind, og vær taknemlig for at luften også er ren. Noget vi virkelig tager for gode varer.

#7 Prøve Sugar Bear Hair, hvis dit hår begynder at se lidt trist ud. Jeg har spist dem i 3 mdr nu, og jeg har babyhår over det hele. Så noget foregår der altså. Så er det ikke bare varm luft, når Kim K reklamere for dem – hvem ved måske i slet ikke kan kende mig efter sommeren ; )

#8 Drikke masser af vand, jeg har virkelig forstået alvoren omkring hvor vigtigt det er, at drikke nok væske, så kroppen kan køre rundt. Herude sveder man så meget, og jeg kan med det samme se, når min krop ikke er glad og tilfreds. Min kloge mad-guru-veninde sagde til mig, hvis man tager en halv kop kokosvand, en halv kop alm. vand og saften fra en halv citron, så har kroppen meget mere at arbejde med, og booster den til at fungere bedre. Så det går jeg i gang med i morgen, da jeg ret ofte tangerer til at blive dårlig, når jeg ikke får nok væske. Det er da forsøget værd.

#9 Glæde dig over det snart er sommer (i hope) og man endnu engang kan sidde ude på cafeerne uden at skulle fryse røven af, og få underlivsbetændelse. Det er 1 Maj i dag, og det er min yndlings dag af 2 grunde. Maj er min favorit mdr. på hele året, da for mig er det et symbol på, alt det gode starter. Nu er sommeren på vej, og det hele skal nok blive godt. Alt den nye gode musik vælter frem, og det giver én lysten til at danse i måneskin. Folk bliver forelsket og endelig kan man nøjes med en lille strik eller jakke, og alt det tunge tøj kan pakkes væk – men mest af alt, fordi det er én af mine favorit menneskers fødselsdag i dag. Nemlig min veninde Eleni ❤️ Jeg er top ked af, jeg ikke kunne være hjemme til at fejre hende, men det er bare prisen når man bor helt herude. Den skal klart fejres, når jeg kommer hjem. Faktisk præcis om 19 dage. Yiiiibiiiii.

#10 Hvis du endnu ikke har set denne dokumentar, så skal du altså komme igang. Det er til dags dato stadig den smukkeste film jeg længe har set, selv måneder efter jeg har set den, berører den mig stadig rigtig meget. Og nu hvor vi er i gang, så skal I også se filmen LION som også er baseret på en sand historie. Avs den går også lige i hjertet ; (

6 kommentarer

 • Rikke

  Garret har bl.a. butikker i Washington, NY og Las Vegas, hvor man kan fylde hele spande, med alle deres syndige kreationer. Kæresten og undertegnede har en gang haft en 5L spand stående på vores hotelværelse, og der gik ikke lang tid før den var tom!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Af samme årsag, der køber jeg med vilje KUN de små poser, vi kan ikke håndtere mere end det, så æder vi det.. Haha

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 13 reasons why er bare så god👍
  Og ellers vil jeg lige tilføje et punkt 11, apropos dit meme øverste – se Carpool Karaoke med James
  Cordon. Han er så herlig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Amanda

  Den er så god den dokumentar. Så den også for et par måneder siden:/ Tårene trillede hvertfald ned af kinderne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Hej 🙂 Linket til Zara hørskjorten virker ikke – hos mig i hvert fald – og nu er jeg helt nysgerrig.. 🙂
  VH Vibeke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRIL DU VAR GOD VED MIG..