HAMSTERHJULET..

10 TING DER KAN GØRE MIG SINDSSYG NÅR JEG REJSER..

DON´T GET ME STARTED Der er så mange ting der pisser mig af, når jeg rejser, og det er noget der er blevet forværret for hver gang jeg rejser. Jeg er ikke i lufthavnen mere for at hygge, jeg er der for at komme fra A til B. Det gør selvfølgelig også at min tålmodighed er blevet meget lille, men ikke urimelig, og jeg føler egentlig jeg tænker det samme, som ALLE andre også gør, jeg siger det bare højt. Så skal vi starte med mine 10 ting, der får mit pis i kog når jeg rejser:

#1 TURTLE TEMPO.. folk der pludselig bare stopper op i lufthavnen, uden at varsle, så man er ved at banke luften ud af dem, og deres Fjällräv, og blive viklet ind i deres velcro sandaler, med strømper i! Hvorfor er det bare altid den samme type, der er opfører sig, som om de aldrig har været i en lufthavn før?

#2 FLYT DIG FOR DÆLAN.. når folk er langsomme med at få deres ting op i storagerummet over deres sæder. I just can´t. Der står 200 mennesker i kø for at komme ind på flyveren, og så står der en der liiiige skal lyne sin jakke før den kommer op og ligge i 8 timer. BUT WHY? Seriøst. Det er bare hurtigt ind og hurtigt ned og sidde! Så må man sgu rejse sig igen, når man må tage sin sikkerhedssele af, man kan ikke holde en hel kø ventende, fordi man skal pakke sit lort sammen. Move bitch, get out the way.. ; )

#3 IPADS = BØRN.. jeg har sagt det før og jeg siger det igen. Hvis du har barn med der skal se Ipad, så skal de have HØRETELEFONER PÅ!!!!!!! Der er intet sort og hvidt her. Der er INGEN der gider at høre på din eller dine børns tegnefilm eller videoer på Facebook… Ha´noget respekt for dine medmennesker, og se dine ting for dig selv, og ikke med alle andre som tilskuer. Det er SÅ respektløst! Og det mener jeg helt inde fra min hjertekule. Har du ikke hørebøffer med, så må du sgu strikke eller spille Tetris på skærmen, men i stilhed. Shhhhhhhhhh!

#4 NEJ DU MÅ IKKE HAVE LIGHTERGAS MED.. SECURITY.. Behøver jeg sige mere?? Du skal tage dit bælte af, din laptop ud af tasken, dine væsker skal op i en kasse, de skal være i en gennemsigtig pose, du må ikke have noget med, der er mere end 100ml, og hvis du har, så ryger de i skralderen, og her skal du bare ikke blive sur, du skal holde din kæft, og lære de regler der er. Du skal tage din jakke af, du skal skubbe de kasser frem som du har fyldt op, så de kan komme igennem scanneren. Du skal bare freaking være klar parat til at opfylde de krav der er, når man skal igennem security, de er ikke så urimelige.

#5 TOILETVANER.. Folk der pisser på toiletbrættet… og IKKE tørrer det op..  WHAT THE FUCK!! og man ender med at sidde sig i det, fordi man ikke lige fik tørret af med vådservietterne, eller bare håbede på, folk ikke var sådanne nogle svin. Står du op og tisser, og ikke kan ramme toilettet, så er du bare ikke stor nok og burde sidde sig ned. Ewwwww!

#6 SOLEN SKINNER ALTID PÅ DE SEJE.. jeg er virkelig af den opfattelse, når man rejser et sted hen, så skal man satme bare rette ind, når man rammer andre landegrænser. Så hvis man ikke må gå i tubetop, så gør man ikke det (aldrig det ville ske, but u get the point), men når en fuldvoksen mand i hans smukke hvide kjole, som er super sexet (undskyld kender ikke det korrekte ord) skubber til en i en kø, og går foran en, så tier man stille, selvom man bliver lidt (læs: mega) harm. Men jeg har den respekt, man (jeg) siger ikke noget, for jeg ved godt, det er normalt for ham, og normalt for der hvor han kommer fra – men det er så meget over min grænse, og havde det været i Singapore, så havde jeg også sagt noget, men det kunne jeg ikke drømme om at gøre her, for her bestemmer jeg ikke. Og det respekterer jeg, selvom jeg har lyst til at rive mig selv i patterne af vrede. Men det er sådan det er nogle gang, og I Doha det er ikke én af stederne, hvor man skal prøve sine kræfter af.

#7 HOLD DIN LUFT FOR DIG SELV.. folk der prutter på flyveren, de burde bare have deres numsehul tapet sammen med gaffa. Seriøst, tag dit tæppe og stram det rundt om numsen, som vi andre gør, så kan det være vi andre slipper for din numse gas, for det er da den største kvælnings faktorer ever, og det er jo som om, som om den bare bliver ved med at give og give og give, igennem hele aircon systemet. Det er ikke win win at have andres røvpartikler oppe i næsen, tvært imod.

#8 FOLK I LOUNGER OG OFFENTLIGE RUM.. I bliver simpelthen nødt til at have jeres samtaler for jer selv, og ikke på Facetime, så ALLE kan høre det. Nej jeg gider ikke høre en samtale mellem først dig, din kone og børn, som du har sendt på ferie, mens du er på ‘forretningsrejse’ – og derefter se en samtale mellem dig og din filippinske kæreste, der sidder nøgen, for alle at se! Har folk glemt hvad der er privat, og samtaler er ikke én af dém, der skal deles med resten af verden!

#9 STOP DIG SELV.. Jeg forstår der er folk der har allergier, og de ikke kan spise gluten eller drikke laktose, jeg er én af dem. Men jeg pakker sgu ikke en ostemad, eller en stegtsild og tager med i bagagen – så derfor, skal man måske lige tænke sig om, før man tager en makrelmad med, så den er ved at kvæle alle andre!! Du skal ikke pakke tørret fisk, eller andre ting der kan stinke helt vildt, og her gælder også andre dufte. Gå i bad, vask dig selv, skift dit tøj OG strømper, og sørg for, du ikke er til ‘gene’ for andre! Der er bare ingen der gider at sidde ved siden af en ‘lugte Peter’ ; (

#10 DIT OG MIT SÆDE.. Jeg er virkelige en large person, og jeg rummer alle (her vil min kæreste sige ‘nej det gør du ikke Rikke’ men det mener jeg nu jeg gør. Men når jeg booker et sæde, så booker jeg et sæde til mig.. MIG.. Jeg rejser SÅ sjældent alene, for når jeg rejser med Bella, så er hun alle steder, og mit sæde er hendes, men hendes er ikke mit. Hun sover på mit skød, hun tager min nakkepude, hun spiser min dessert, hun smider sine sure fødder op på mit skød, hun tvinger mig til at spille UNO for 700 gang, selvom jeg ikke orker mere, intet er mit når jeg rejser med min datter ALT er hendes!!

Så når JEG rejser alene, så vil jeg bare gerne bede om mit sæde for mig selv. Jeg ved godt jeg er ‘lille’ og andre har nogle gange en anden størrelse end mig. Men jeg må være ærlig og sige, når en mand på 120 kg skal sidde ved siden af mig, og jeg får et halvt sæde, så bliver jeg sgu lidt ‘presset’, for jeg ender med at sidde klemt hele vejen i 13 stive timer – og jeg er 100% sikker på, han har en lige så presset tur, men taberen bliver bare mig. Jeg har selv haft en mormor på 100++ kg.. Eller har, så jeg hater virkelig ikke på nogen, og hvis det var en tur med Norwegian til Stockholm, så har jeg intet problem med det, og ville aldrig trække en mine. Men det er bare en rigtig rigtig lang tur, at sidde klemt, specielt når så hans kone så vejer 40 kg, men insisterede på at sidde ved gangen, fordi hun skulle tisse meget, så bider jeg mig selv lidt i knoerne, og tager mig selv i at tænke mindre pæne tanker.

///

Her 10 ting du IKKE skal gøre når du rejser 😂 Så bliver Riksen tosset 💥

Dejlig dag i kolde Danmark.

XX
R

4 kommentarer

 • Trine

  Jeg.kunne.ikke.være.mere.enig!!!!
  Det her burde sendes med som standardtekst i alle flybookinger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Flyverlov!!! Især den med folk der er langsomme eller pludselig stopper op…Arrrrgh!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg er SÅ enig!!! Har netop talt i tlf med min kæreste – han havde transfer i Chicago lufthavn. Midt i vores samtale brøler han “Then fucking walk faster!!!” En dame nægtede at gå hurtigere på rullebåndet, og ville ikke lade ham komme forbi🙄 But why😤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Ro på, vi skal alle være her 😉

  Hvis alle var så aggressive hele tiden, ville ingenting jo fungere.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAMSTERHJULET..