TING VI TAGER FOR GIVET // SKAL DU IKKE SNART HAVE ET BARN..

TING DU SKAL MEDBRINGE NÅR DU REJSER

MIN TID ER SNART KOMMET til jeg sidder på en flyver, om præcis 7 dage. Fredag den 19 kl 23.55 boarder jeg Singapore Airlines direkte til Daaaaaanmark 🙌🏼

Jeg kan slet ikke vente, men jeg frygter altid lidt, når  jeg rejser hjem. For 99% af gangene er jeg blevet syg, efter jeg er ankommet. Jeg ved ikke om det er flyve turen, eller om temperatur forskellen bare er for stor for mig.

Derfor er jeg denne gang totalt forberedt. Jeg skal ikke udsættes for nogle situationer jeg ikke kan løse, så jeg har pakket et survival kit.

REJSE MUST HAVES

#1 Behageligt flyvetøj. Jeg kommer aldrig til at være hende der rejser i jeans og høje hæle. Det skal simpelthen være comfy. Jeg plejer som regel at have et par joggingbukser på, en sports bh, da intet skal stramme, en blød varm trøje – og et par behagelige kicks. Jeg har lige købt mit andet par af REEBOK Classic i hvide, som faktisk er mine festivals sko (i know, hvide. Dumt ik) Men de er så behagelige, og jeg elsker dem. Så det måtte blive til et nyt par 👍🏼

#2 Der er altid MEGA koldt på flyveren, så et tørklæde og et par varme uldstrømper skal man aldrig glemme. Jeg har mit Dea Kudibal tørklæde med, som jeg selv har designet, og et par uldstrømper fra UNIQLO. Hvis kulden først går i mine fødder, så kan jeg sige ‘Hello’ til pøllemølle 😂 Hold altid fødderne og halsen varm🙌🏼

#3 FUGT FUGT FUGT. Jeg kan aldrig sige det mange gange nok. Før jeg rejser, får jeg som regel en ansigtsbehandling, da min hud flipper råddent skråt, når den mærke kulde bide på de danske breddegrader. Så er det meget godt, at booste den, så den kan klare lidt mere.

Så rejser jeg aldrig med make-up. Det gjorde jeg førhen, for at se godt ud. Men hvem prøver man på at snyde. Vi alle ligner jo alle nogen der har været ild i, som der er blevet slukket med en spade, når vi endelig kommer frem. Beauty det må være for dem, der rejser på business og private planes 🙂

Så bruger jeg en dejlig fugtig creme fra Amazing Space, og hvis jeg er modig nok, så kan jeg faktisk godt finde på, at have ‘Eye Gel Pads‘ med i tasken. Jeg skal sidde helt foran denne gang, med extra benplads, så det kan være jeg er mere modig. Jeg rejser jo (Finally) alene.

#3 Face Mist Spray – Pure Berry Toner fra Akademi Kliniken er altid et m(i)ust i min rejsetaske. Man skal selvfølgelig lige passe på, man ikke sprayer den ved siden af, eller bagved, så bliver de altid så knotne. Men ellers er det også en god måde, at friske ansigtet op på.

#4 Man må ej hellere glemme at fugte hænderne, da mine bliver som to stykker sandpapir, efter en hel dags arbejde på en byggeplads, ikke særlig ladylike – og der har jeg to favoritter jeg bruger, en fra Aveda og én fra Clarins.

#5 For så slet ikke at glemme læberne. Den burde faktisk hedde nummer 1 for mig – for jeg har næsten fået et angstanfald på en flyver til dk fra singa, da jeg fandt ud af, jeg havde glemt min læbepomade. Død med kølle! Den jeg bruger hedder Pure Lips Intense Berry og har den skønneste Cherry farve og samtidig fugter den rigtig meget.

#6 For at få den optimale søvn, har jeg altid sovemaske med. De plejede at dele dem ud på flyveren, men det gør de ikke længere. Derfor har jeg lige købt disse smukke midnats blå ‘klapper’ på Etzy til 64 kr. Man deler ikke samme holdning til, hvornår lyset skal være tændt, og hvornår det skal være slukket på flyveren, så er det bedre ikke at ende i en ‘cat fight’ med nogen og helgarderer 😉

#7 At lukke lyden uden, er et kæmpe must for mig, for at kunne sove. Derfor har jeg altid min (B&O) høretelefoner med, det kræver intet mærke, men mine er specielt til at lukke alt unødvendigt støj ude, noget jeg sætter enormt pris på, når man rejser 12 1/2 time.

#8 Så har jeg også altid en nakkestøtte/pude med. Hvis man ikke får en plads op ad vinduet, noget man aldrig gør, når man er mor og rejser med sine børn/barn. Der er man bare ikke gladere end sine børn, og det er altså Bella der får den plads. Hvis hun ville ligge på mig, og det gjorde jeg fik ro på hele flyveturen, så er hun noget så velkommen. Når hun siger “HOP” så spørger jeg bare ‘Hvor højt?’ 😬 Så når man ender i de skod stillinger, så er det altså meget rart, man i det mindste kan hvile nakken.

#9 Så pakker jeg også altid panodiler, lommeletter, håndsprit, næsespray og vådservietter. Noget man ikke kan leve uden. Man ved aldrig om man får brug for det, så er det bedre at have det med. Better safe than sorry, som man siger 🙂

#10 Spis så lidt som muligt, både mad og slik – og drik så lidt alkohol som muligt, da det at sidde så længe stille, aldrig har været godt for nogen.

#11 Den måske næsten vigtigste for mig, støttestrømper. Jeg kan ikke flyve uden dem, og hvis jeg gør, så ender jeg med kæmpe klump ben, og med risikoen for blodpropper og andet nasty, som ingen ønsker at ‘eje’ – og de mange operationer jeg har haft i mine ben, så er de et kæmpe MUST for mig. Mindste sexede men mest vigtige.

#12 Sidst men ikke mindst, har jeg altid en flaske vand med ombord. Jeg har flere gange fået vand i deres små åndsvage kopper, hvor Bella har sparket dem ned i min taske eller jeg selv har gjort det (okay, det var øl, men stadig pisse træls)

////

Når Du har pakket dette, så er du så klar til overlevelse på både en kort eller lang flyve tur.. HUSK at sørg for ordentlige toiletvaner på flyveren, for der er så mange der ikke gør det. Sprit, Sprit, Sprit, det er det eneste der hjælper 🙈

God tur ladies❤

XX

R

 

3 kommentarer

 • Tak for tips, flyver til Milano i morgen og har handlet vådservietter, snacks, tyggegummi til trykken-for-ørene-udligner, hårelastikker og en cardigan at regulere temperatur med; den veksler nemlig helt vildt 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Overvej at rejse i en silkekjole, det er maks komfort og du kan sagtens have sportsbh under alligevel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina p

  Sidste gode ting fra en heavy dk-Kina/Indien pendler er at medbringe hotel slippers som mans skifter i med det samme man kommer ombord. Fantastiske når man skal på wc eller andet så man undgår de uundgåelige tis-pletter på gulvet fra visse-vil-ikke-sidde-ned-på-wc-folks. Jeg nupper dem altid med og elsker at de også varmer lidt ekstra – udover uldsokkerne ✌️✌️👍👍👍😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING VI TAGER FOR GIVET // SKAL DU IKKE SNART HAVE ET BARN..