FREMSKRIDT. UDGRONING OG UDMATTELSE..

EN NETFLIX DOKUMENTAR ALLE BURDE SE // THE ANDY WHITFIELD STORY..

18k1l5kcpavixjpg

BE HERE NOW giver jo så god mening.. “Vær Her NU!” Noget vi alle burde leve efter, og når man har set sin datter så syg, som jeg oplevede denne uge, så tænker man virkelig over livet. Og hendes var jo ikke livstruende, men det kan man ikke gradbøje når man står i det.. Jeg har haft svært ved at sove siden Bella blev indlagt, jeg er så bange for hun pludselig ikke trækker vejret, noget alle mødre nok kan relaterer til, frygten for at vejrtrækningen stopper… Så jeg slår tiden ihjel med at se alle de dokumentar film, der pt. findes på NETFLIX mens jeg lytter til hende trække vejret ved siden af mig.

Jeg håber virkelig at den doku´ jeg så igår også er på den danske Netflix.. Navnet er ‘BE HERE NOW’ og handler om Andy Whitfield nok én af klodens pæneste og mest oprigtige mænd. Mange kender ham måske ikke, men han havde hovedrollen i SPARTACUS en rigtig drengerøvs serie, som nok mange af jeres kærester har set. Nogle gange forstår man ikke handlingen, men så må man jo bare ‘kigge på’… og Andy var virkelig ‘eyecandy’ så det gjorde noget. Han havde endelig opnået den succes han havde kæmpet for at få, og havde fået en 6 årig kontrakt på hans serie, noget der ville sikre ham og hans familie ‘for livet’. Han havde aldrig set bedre ud, eller været i bedre form. Han var ‘on top of his game’… Ind til han skulle have en scanning grundet noget forsikring, og finder ud af han er ramt af en kræftform, som angriber immunforsvaret og umiddelbart ikke en kræftform der er særlig svær at slå ihjel. Normalt. Men det skal vise sig, at det er den hos Andy. Han går igennem 11 forløb kemo terapi før han beslutter sig for, at prøve stråling. Men hans kræft spreder sig hele tiden til nye områder og giver en stor fed fuck finger til kemo og stråling og går sine egne veje. Desværre.

BE HERE NOW er en dokumentar som følger Andy fra begyndelsen af hans kræft dom og desværre også til slutningen.. Jeg begynder at hyle bare ved tanken om filmen, og jeg var vågen til kl 2 i nat, da efter jeg havde set den, slet ikke kunne være i mig selv, mit hjerte gjorde så ondt.. Han efterlod sig verdens bedste kone og 2 små børn, som for altid skal vokse op uden en far.. Vi har selv kræft så tæt ind på os, som næsten muligt, og tror det var derfor den ramte mig rigtig meget. Det er ikke kun patienten der er ramt af det, det er alle omkring en, og det vigtiste er at tale om det, noget Andy og hans kone var så gode til og et kæmpe forbillede. Med hans rolig sind og hans yoga tilgang til livet, kæmper han så hårdt han kan, da han ikke vil skuffe sin familie og børn. Man  har ikke andet end bare lyst til at kramme ham og sige, det nok skal blive godt igen – det bliver det desværre ikke. Et godt stykke mandfolk er her ikke længere, i dag er han en smuk sommerfugl. I følge hans børn, og det kan de måske have ret i ♥

Hvis Du/I kan holde til at se den, så er det virkelig en 10/10 dokumentar, den rammer en så hårdt. Men livet gør ondt og det er super uretfærdigt. Lev mens du gør det. Elske mens du tør det♥

Læs mere om dokumentaren HER.

Dejlig weekend søde mennesker.

XX
R

6 kommentarer

 • På tysk Netflix (hvor jeg hænger ud) er den👍Tak for tippet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Håber du kunne lide den – selvom den knuser ens hjerter ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Amanda

  Jeg har set den for en måneds tid siden. Det er en fantastisk dokumentar. Min kæreste fik konstateret leukæmi i starten af året, men er i bedring. Derfor ramte filmen ekstra hårdt!. Vi sad bare stille mens tårnene trillede ned af kinderne da vi så den. Rigtig god dokumentar! Det er godt at blive mindet om, at vi skal værdsætte livet. De tre små ord “Be here now” er så rigtigt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ej Denise. Det er jeg godt nok ked af at høre. Puhaaa. Sikke en skræmmer – ens liv bliver jo forevigt forandret, både for din kæreste, men også for dig som pårørende. Jeg føler i hvert fald at familie dynamikken har fået en ordentligt mavepuster ; (

   Dokumentaren ramte også mig lige der hvor det gør allermest ondt, og kunne i lang tid slet ikke trække vejret.

   God bedring med ham

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er også på den danske og har lige set den. Fuck hvor er livet uretfærdigt og fuck kræft 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det er nok den ‘hårdeste’ dokumentar jeg nogensinde har set, fordi den er så rå, ærlig, sørgelige af H til, og der er bare så meget kærlighed… Ja, og så skader hans smukke udseende jo heller ingen.. Men fik så ondt i maven over tanken om hans børn og hans kone, som bare pludselig ikke har en far eller en mand.. Huuuuulk altså ; (

   Men klart en dokumentar man SKAL se.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREMSKRIDT. UDGRONING OG UDMATTELSE..