DEN DAG JEG BLEV NÆGTET ADGANG..

NÅR MAN DØJER MED MAVSEN // 5 TING DU KAN GØRE FOR AT HJÆLPE DIN MAVE PÅ VEJ..

MAN TROR MAN KAN BEHANDLE KROPPEN SOM MAN VIL men så vinder man ikke. Jeg har brugt rigtig mange timer hos læger og specialiter herude, og er endelig fundet frem til dét der virker for mig. Jeg havde næsten 1 år i træk hvor min mave var på kanten af at tage livet af mig, Jeg kunne seriøst ikke mere ; (

Man er udfordret når man bor i et land som os, vores mave bliver testet på en hel anden måde og det er de virkelig også blevet. Men Jeg har fundet formlen for hvad der virker for mig, og måske i kan bruge nogle af de ting jeg har lært?

5 TING JEG GØR FOR MIN MAVE:

#1. PROBIOTICS det er nok én af de vigtigste for min mave, det holder maven i balance. Det er levende bakterier der er god for din fordøjelse. Der findes mange forskellige brands, dem jeg finder bedst er dem der skal i køleskabet.

#2 HUSK Psyllium Basic Fibre: Endnu en ting der er med til at få tarmene til at bevæge sig. Jeg tager dem i pilleform man kan også få det i pulver, der kan drysses over sin morgenmad eller i min smoothie. Jeg bager også med det og putter det i vores grovboller. Køb det lige HER.

#3 GEORGES´S ALOE VERA hvor hele familien drikker 2ml om morgenen og 2ml om aftenen inden sengetid – Jeg lyver ikke når jeg siger dette… Men mine tarme er ‘on the move’ jeg har aldrig haft bedre tarme end jeg har haft siden jeg er begyndt at drikke dette. Aloe Vera smager normalt så nasty, men dette er lavet ud fra Aloe vera bladene (no shit) og med destilleret vand, så det kommer ned smooooth. Jeg er ikke videnskabsmand men du kan læse om det HER og købe det HER.

#4 SØVN Jeg har haft en tendens til at skippe meget af min søvn, da jeg elsker at være vågen om natten og have magten over fjernbetjeningen for mig selv. Men nu prøver jeg at sove fra senest 22.30 og der skal alt elektronik være slukket. Søvnen kan også påvirke din mave meget, og plus det er vigtigt man får sin prinsesse søvn.

#5 KOGT VAND MED CITRON Hver morgen starter jeg min dag med kogt vand og 3 slice citron. Det er en god måde at droppe alle de kopper kaffe man er vant til. Når du vågner om morgenen, kan et glas koldt vand virke stressende for kroppen efter en nat i hvile. Ved at indtag saften fra citron i et glas kogt vand, kan din krop bruge alt energien på at arbejde med de sunde næringsstoffer fra citronen – i stedet for at bruge den på at varme vandet op.

Din fordøjelse bliver forbedret ved at drikke saften fra en citron – særligt hvis du har spist fed mad. Citron er ligeledes god, hvis du har tendens til halsbrand og oppustethed.

DE TING JEG HOLDER MIG FRA – DONT DO´S:

HÅRD MAVE Hvis du lider af hård mave som mig, så skal du droppe bananer… Lige så snart jeg popper én af de gule, så kan jeg være stensikker på jeg får det som en prop i systemet. Hvilket jo så er godt i mod, hvis du får tynd mave, så er det bare at spise en hel bunke af dem, så skal det nok gå i sig selv.

GLUTEN Jeg har ikke droppet det helt, men skåret rigtig meget ned på det. Man skal heller ikke være fanatisk, for hvem elsker ikke en god hjemmebagt bolle?

LAKTOSE Selvom jeg elsker alt med mælk, så kan min krop og mave slet ikke finde ud af det. Jeg drikker en slat i mine to kopper kaffe jeg får om dagen, men ellers holder jeg det enormt meget nede. Jeg bryder mig ikke om mandel mælk, eller hvad der ellers findes af forskellige arter når det kommer til min kaffe, men smoothies mm. der går det fint. Bare ikke fucke med min kaffe 😛

Endelig skriv hvis i har spørgsmål❤️

XX
R

1 kommentar

  • Louise

    Jeg har med alderen også fået flere maveproblemer (flere end da jeg var yngre, har altid døjet med maven). Jeg har nu bestilt de probiotika og overvejer aloe veraen (er den virkelig så god?). Super relevant emne, kunne være spændende at se mere til din kost osv også.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN DAG JEG BLEV NÆGTET ADGANG..