FIND MIG PÅ FORSIDEN // KEIKI..

APRIL DU VAR GOD VED MIG..

img_5131

Jeg har kigget tilbage i min fotorulle og fundet highlights fra måned der gik. Jeg har svært ved at forstå at April snart er gået, og Maj melder sin ankomst. Jeg ved ikke hvad jeg skal pakke når jeg skal til Danmark, da det virker som om, at vejret er en anelse skitzo – og der ikke er meget boots, jeans og strik over vejret, men lidt mere uldent undertøj, vinterjakker og frosne kropsdele? Hvad sker der altså? Trump siger der ikke findes climate change, så hvad er det her så?

Mit April liv:

#1 Da jeg blev sur på denne lille fis, og fik utroligt ondt i maven over det bagefter, og lod hende og resten af ‘Bella Ark’ sove i min seng grundet dårlig samvittighed. Lortemor bukket i neon 🙁

#2 Luftede min nye Mexican Recycle Bag fra DANSK, og satte lidt glimmer futter på mine fusser, da jeg skulle ud og spise med nogle lækre babes

#3 Da jeg luftede mine ben her på bloggen, noget som jeg vitterligt meget sjældent gør, og som jeg panikker fuldstændigt over, men man skal jo skubbe sine grænser og udfordre sig selv, ellers rykker man sig aldrig.

#4 Da jeg besøgte min veninde Camilla, i deres store mansion på Bali, og følte mig enormt lille – men meget lidt ensom. Fik af vide at Mie kom og besøgte mig flere dage end ventet, og Bella valgte at ‘gro’ mørke plamager over hele kroppen og jeg troede hun havde fået spedalskhed, hvor det viste sig bare at være lime der havde farvet hendes hud…Grrrrr!

#5 Da jeg spiste min nr. 700 Uluwatu Bowl fra Shelter, og drømte om endnu én da jeg var færdig. Hvis man bare kunne leve af frossen frugt og granola hver dag, så ville jeg være en utrolig lykkelig Fynbo. Bali Love♥

#6 Da jeg lavede en re-creation af et icon billede, og følte mig enormt heldig og priviligeret, at jeg kunne være sammen med Bella, på Bali i 11 dage, uden én eneste bekymring i verden. Så er man virkelig taknemlig for man bor hvor man bor, og man kan flyve 2 timer og 30 min til sådan et smukt sted. Hvis jeg kørte de antal timer i Danmark, så var jeg heldig, hvis jeg nåede til Århus. Ikke at århus ikke er en dejlig by, for det er den virkelig. Men så hepper jeg altså lidt mere på min kærligheds ø.

#7 Alle (næsten) mine Bali køb, plus minus en sølv farvede penis, som man muligvis kan åbne øl med, OG så siger jeg ikke mere – og jeg siger slet ikke at vores rengøringsdame pakkede resten af min håndbagage ud, og havde lagt den meget sirligt ved siden af min seng, på mit natbord. OG så siger jeg ikke mere, andet end jeg havde enormt svært ved at kigge hende i øjnene, og hun ligeså. Lidt ligesom når ens mor fangede en i at lave noget skidt. Men det var altså bare en oplukker ; )

#8 Da min computer valgte at stå af, og jeg panikkede en anelse – og det var vores anden sidste aften på Bali, hvor vi skulle mødes med en masse af vores venner fra Singapore, og jeg var hoppet i min 149 kroner smuk pudder kjole. Det var et godt scoop, og hvad der er sparet er tjent. Som man siger på Fyn ♥

#9 Da jeg havde fået enormt mavekneb, og jeg ingen gang kunne få lov til at sidde alene på ‘tønden’ uden jeg havde min siamesiske tvilling med, næsten på skødet. Mor livet.

Der var rigtig meget bali i mit liv, når man kigger tilbage på måneden der gik. Men det gør mig både glad og varm i hjertet ❤️ Jeg tæller dagene til jeg skal tilbage i oktober med mine svigerforældre, Bali kan man aldrig få for meget af ; )

Kys fra Singa

R

1 kommentar

  • Mille

    Altså de den ben skal du på ingen måde skamme dig over…det er spild af tid! De er lækre – ud og luft dem noget mere! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIND MIG PÅ FORSIDEN // KEIKI..