FLY ME AWAY // ORANGE HUSET..

TING MAN BARE IKKE FORSTÅR // SUGAR POLICY!!

IMG_7230

Jeg har vænnet mig til her i Singapore, der undres man bare ét par gange om dagen. Ting man ikke kan forstå, og ting man ikke kan gøre noget ved. Men derfor undres man alligevel. Som feks. når man kommer op på Bella´s skole, og man finder ud af, at fra kl 7.30 der kan man købe cookies, banankage, chokolademælk, apfel spritzer, pandekager og popcorn.!! WTF??

Jeg har ærligt ingen sukker politik her i huset, og jeg er nok også mere løs end jeg burde. Men jeg har tit set børn, der ikke må få sukker derhjemme, som går fuldstændig amok og ender med, at må tage hjem fordi de er gået i sukkerchok.

Men igen, det kan man ikke og skal ikke gradbøje. Alle har hver deres regler og holdninger, og det respekterer jeg. Måske forstår jeg det ikke, men det er heller ikke mit sted at skulle gøre det. Så det mindste man kan gøre overfor hinanden, det er at respekterer det.

Men jeg har lidt svært ved, at skolen serverer børnene disse ting, det burde være os forældre der gør det. Det er sådan noget man kan få i weekenden, når man skal hygge – ikke på en alm. mandag/tirsdag. Det er jeg ikke fan af. Men man kan ikke stikke i skolen, og de ændrer intet. Så kan man bare håbe på, at bella lytter efter, når jeg siger til hende, at det må hun ikke købe. Jeg kan nemlig ikke se på hendes konto hvad hun køber, kun beløbet.

Men jeg satser på, jeg har opdraget hende godt (7.9.13)

Hvad er jeres sukker politik, og hvor går jeres grænse?

♥♥♥

English Recap: In Bella´school cantina they sell cookies, cake, pancakes and popcorn. Im really surprised, that this is happening in a country that loves Jamie Oliver so much – this would never happen if he was here. I have no sugar politic, which I maybe should have – but I have seen so many kids that are not allowed sugar at home, go totally crazy when they go to a birthday party and see sweets. They often have to go home, because they haven eaten to much. ; (

I just don’t think that the school should serve kids sugar, that is something that I would like to do my self. 

Do you have a sugar policy?

4 kommentarer

 • Vi prøver at holde sukker til weekenden, hvor de må få slik fredag og lørdag.
  Min ældste datter på 9 år, har mulighed for at købe i skolens frugtbod, boller, kiks mm. Men også juice, og der har jeg sagt, at det vil jeg ikke have at hun køber, da vi har skåret juice væk i hverdagen. Og det skulle simplethen at vi skal passe lidt på hende vægtmsæssigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Godt at have en politik – så børnene har noget at forholde sig til. Men jeg bliver så træls over, at jeg føler at skolen har kørt mig op i et hjørne. Jeg er slet slet ikke sart, og meget flexi vedr. sukker (dog ikke ligeglad) men jeg føler pludselig, jeg er blevet til en speltmor, som er sippet og sart. Og det ved jeg, jeg ikke er!!

   Så bliver fynboen sgu rasende – Men de lytter desværre ikke ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  vi har slikaften fredag med begrænsede mængder (nok til at man føler at man får slik), men derudover har jeg sat ret strikse krav af den årsag at begge mine piger har en ret lille appetit i forvejen.
  Bare de får et knækbrød kl 16:30, så spiser de stortset ingen aftensmad kl 18:30. Men går så sukkerkolde lige inden sengetid. Det gider jeg ikke.
  Så jeg synes at det er nødvendigt at rationere, så jeg er sikker på at det er den rigtige næring deres krop får her i voksealderen.
  Når der er fest, er jeg mere loose, men aldrig ligeglad.
  Når de er ude på egen hånd til fødselsdage eller legeaftaler, styrer de det selv (og ja, så æder de måske…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Bella har også en rådden appetit, og mega kræsen. Forstår det ikke, for jeg lever både varieret og sundt. Jeg må have lavet en fejl et eller andet sted ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLY ME AWAY // ORANGE HUSET..