HVAD SKER DER EGENTLIG // BUMBUM..?

FLY ME AWAY // ORANGE HUSET..

IMG_7180

Orange huset har fået nyt pynt.. Denne gang overdyed rugs, som jeg skrev om lige HER – de er kommet hele vejen fra Sverige, ud til Alladins land. Men jeg kunne ikke finde dem herude, uden de kostede en krig. Så jeg så at CarpetVista havde procenter på dem, og da de kommer fra Sverige, så er der ikke moms på. I hvert fald ikke her ud til. Jeg har købt 5 styks, som alle er fordelt i hele huset. De er über cool – og de skal klart med hjem til Danmark, når vores veje engang tager os tilbage ; )

Carpet Vista

English Recap: “The House of Oranges” has gotten new decor – and I simply love my new over dyed rugs. They have come all the way from Sweden, which is kinda funny – since you can easily find theme out here, but they are so expensive. So I bought 5 rugs and shipped them all the way. It took about 14 days, but it was all worth it. They had a sale so I got about 40 – 55 % off the retail price. Win win ; )

Carpet Vista

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD SKER DER EGENTLIG // BUMBUM..?