UDE GODT // HJEMME BEDST..

OVER SKYERNE (IGEN)..

KLAR PARAT alle mine magasiner er downloaded i min pling app, min bog er hentet ned i Mofibo. Jeg har overvægt af helvede til, og faktisk pænt presset over jeg tjekkede 30.7 kg ind (vin og mad) og havde 13 kg håndbagage hvor man måtte have 7… Jeg fik den kringlet i Kastrup, men de siger det koster 50US Dollars pr. kg når jeg ankommer til Doha, hvis de tjekker mig, og det var laaaangt før jeg købte TAXFREE man skal jo lige have en La Mer læbepomade med hjem. 1 liter Gin og 2 kg Jungle Vråååål..Yiiiikes det bliver noget dyrt slik og drikkelse jeg har med hjem til bumbum. Men Junglevrål skulle der med, for hun har ringet HVER eneste dag efter skole og spurgt om jeg havde købt det. ; )

Jeg glæder mig til at have lidt mere tid til at blogge når jeg kommer retur til Singa, så går der hverdag i den igen, og jeg har lidt mere luft til mine tanker.

Kæmpe søndags kysser

R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDE GODT // HJEMME BEDST..