I ALWAYS USE // PROTECTION..

LIFE // SÅ ER DET FRÆK FREDAG IGEN.. ;)

Go´Fredag
Ville lige ønske jer en dejlig weekend, mine fingre er ved at være optøet….
Vi vågnede imorges til et fyr der var gået ud og jeg havde ikke fået vasket hår i 2 dage… lidt presset når der kun er minus 2 grader vand i bruseren og man skulle til læge (intim – no need 2 say more)…så tænkte…ahhhh.. NO Problemos – jeg smutter da bare lige i bad over ved Nanna (min veninde) hun er på ferie og moi har nøglen til huset.. dog var der ingen der havde informeret “tante Riksen” om at der var sat alarm til.. “BUM BUM” så var gode råd dyre når man har en alarm så høj, der skriger ind i ens øre – Prøvede ihærdigt at taste alle de koder ind, som der faldt mig ind at de kunne finde på at bruge…men intet virkede… SHIT!!!! jeg ringede og ringede til dem på ferien, vidste jo der var 2 ting i denne situation der var virkelig “not good” …
1. det var et spørgsmål om tid før der kom en stor mand med overarme så store som rundetårn – og “body slamme” mig fordi han troede at jeg var indbrudstyv.
2. Efter jeg var blevet smidt rundt af “Ronnie fra 4GS” så fulgte der jo en uheldig regning med når de skal køre ud til et hus, hvor alarmen er gået… Men til mit held nåede Nanna at ringe tilbage til mig med den rigtig kode – og jeg kunne få mit bad uden blå mærker efter vold… Så alt i alt blev det alligevel en dejlig “ren” Fredag 😉

Jeg håber i må få den Fredag som i ønsker.. og vi ses imorgen igen.

Go´weekend..

XX
R

10 kommentarer

 • yikes sikke en start på dagen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Pretty Cold – jeg er først ved at få varmen nu…

   😉

   God weekend // Tjek OUTFIT imorgen.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise P

  Du er så herlig… 🙂

  God weekend til dig også..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For satan da, Rikke 😉 Godt du fik dit bad og ikke blev overfaldet er wrestler-man, hah.
  Rigtig god weekend til dig, håber lægebesøg gik godt og at fyret er oppe og køre igen 🙂
  Knus Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja, det var godt nok noget af en Fredag, puhaa.. lad os ikke håbe at det sker igen… det har jeg ikke nerver til – de er flossede nok i forvejen… Men er dog glad for ovdefor min doktor at jeg faktisk nåede at få et bad… ellers havde det vist været rimelig grænseoverskridende …hah…

   Dejlig Lørdag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du nåede da lige din portion fredagsstress! Godt du fik oplyst koden, inden det udviklede sig til gorilla-besøg eller dum regning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha.. du skulle have set mig rende rundt der som en eller anden idiot “ind i huset – ud på vejen” var jo nærmest sikker på at der kom politi med udrykning etc. men heldigvis ikke… Hjertet sad helt oppe i halsen så jeg kunne høre det i øret.

   Ha´en dejlig weekend

   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Shit en morgen!!

  Godt I fik afværget Ronnie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja det var ikke lige det man gider når man ikke har fået vasket hår og man har trukket den til det sidste at vaske håret… også står man der med iskoldt hår… CRAP..!!

   Ha´en dejlig Lørdag..

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I ALWAYS USE // PROTECTION..