POSTKORT FRA AUSSIE LAND..

UP IN THE AIR // PÅ DEN IGEN..

READY FOR TAKE OFF det er tirsdag kl er 8.57 jeg er lige gået igennem China Town, og på ny blevet forelsket i ‘min’ by. Tænk sig at man stadig kan blive det efter 2 1/2 år – men hvis man også kan det efter 11 år i sin kæreste, så er det nok ikke helt utænkeligt.

Mine tasker er pakket på ny, og jeg er klar til at hoppe på en flyver og tage min 17++ timers flyvning. Jeg har pakket 6 t-shirts, en håndfuld (rene) trusser, en strik, 3 par bukser og et par nye sko. Intet andet. Og Jov, en hel kuffert fyldt med Squishies, som fra nu af bliver shippet fra Danmark, da told og post nord, kan vi simpelthen ikke regne med mere☹️ Så nu kommer de til dannevang i stedet, men så er det også nemmere for alle andre at shoppe og det betyder billigere fragt ❤️

Jeg skal lige skyde nogle billeder af min veninde, hun skal bruge til hendes business, og så er jeg ellers ready to ‘go go’ 💋

så vi ses i luften, måske tjekker jeg lige ind senere ✌🏼 Ellers følg min rejse på @rikkemay

XX

R

SHOP BELLA´S SQUISHIES HER PÅ BELLA´S SQUISHY SHOP 💞

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTKORT FRA AUSSIE LAND..