DE PERFEKTE SKO // BLUE VELVET..

UDE GODT // HJEMME BEDST..

Processed with VSCO with a5 preset

FLY ME TO THE MOON om mindre end 24 timer, sidder jeg igen på en flyver mod Singa. Frygten for den lange rejse og risikoen for at miste følelsen i tæerne igen, melder sig (EMOJI i chok chok) Det har været en skøn tur og et kort besøg. Fik jeg set det jeg ville. Fik du hørt din melodi?? Tjoooo.. Jeg nåede næsten det jeg ville og skulle. Jeg har igen presset mig selv til yderligheden, og det kan godt udløse et mini anfald af angst, og følelsen af, man ikke helt kan trække vejret. Men jeg overlever. Man vil jo gerne det hele – men kan kun det halve.

Jeg har virkelig prøvet disse dage, at sprede den gode kærlighed her i DK og KBH´s området. Jeg har både holdt tilbage for 2 ældre mænd, hvor den ene skubbede den anden i kørestol. Jeg har hjulpet nogle turister, der skulle finde VIKTOR. Jeg har sporfinder for en ældre dame, der skulle finde frikadeller i NETTO. Jeg har holdt tilbage for en mor med et barn SELVOM der allerede var rødt ved fodgængerfeltet. Jeg har ladet en komme foran mig i køen hos FREDCO´s salatbar, da hun lignede hun havde travlt og skulle tilbage på arbejde – og det skulle jeg ligesom ikke. Jeg har givet en parkeringplads til en familie i Lyngby St. Center – der har været flere ting på listen, men de er smuttet for mig ; )

Nogle gange bliver folk glade, andre gange kigger de på en som om man var totalt retarderet. Men det er også helt okay. Man skal kravle for man kan gå, så jeg fortsætter med min ‘ringene i vandet’ mission, og håber på, det en dag spreder sig til andre♥

I aften skal jeg til fødselsdag, så når jeg forlader lejligheden i Havnen, så skal der være pakket og styr på ALT. Ellers bliver jeg pænt presset i morgen. Har aftalt med mig selv, jeg ikke skal drikke mig helt i hegnet, for det bliver jeg sgu ikke glad for i længden ; )

Håber i får verdens bedste lørdag, og hvem ved, måske vi ses i byen – hvis du altså er der inden kl 23.00 og før jeg er blevet forvandlet til et græskar.

Kys

R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE PERFEKTE SKO // BLUE VELVET..