ITS TIME FOR DENIM..

SOMMEREN KOM – OG GIK IGEN..!!

SOMMEREN KOM _ OG GIK

Ohhh. Da jeg stod op igår, var det bare herre godt vejr. Solen skinnede og jeg havde allerede planlagt at jeg skulle have sommerligt tøj på. Jeg var klar parat til pressedag, hos Mild beauty.
Iførte mig mine glade farver – 2 timer senere regnede det.! Hmm. Godt så. Jeg må nok vente lidt endnu, med “sommer” garderoben. Jeg vil jo bare SÅ gerne. Jeg kan dufte grillen. Næsten mærke strålerne varme mit ansigt. Se de hvide puder i vores havemøbler. KOM NU, ALTSÅ! Jeg ber ikke om meget. Bare lidt sunshine. ; )

Jeg har en travl dag i dag. Jeg har møde med Zenji, skal forbi Akademikliniken – og så har jeg nogle dejlige damer til middag i aften. Men det ser i sikkert senere på Instagram. Hvis i ikke allerede følger mig – så HEY.. Big mistake ; ) Find mig under @rikkemay.

Ha en dejlig dag ; )

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ITS TIME FOR DENIM..