HJERTESMERTE, NÆSTE KÆRLIGHED & LIVET DER STIKKER // VERDENS BEDSTE CHAUFFØR PÅ BALI..

FLADE BALDER. ØMME LEMMER OG PÅ FARTEN IGEN..

DEN LANGE REJSE I går hoppede Bella og jeg på en flyver med snuden mod Danmark. Påskeferien kalder og mor her har jo startet business, så der venter mig en masse kjoler der skal hjem og pakkes. Vi er faktisk kun i Danmark i 1 uge, så skal vi videre mod New York hvor vi møder M. Han skal på arbejde så vi følger med som det tynde øl. Bella har aldrig været i New York og jeg har aldrig glædet mig så meget til at vise nogen min kærligheds by, som at vise hende New York. Jeg er spændt som et lille barn juleaften.

Denne familie/work tur falder rigtig godt for vi har stort set ikke set hinanden i 1 mdr. og det kan godt mærkes i hjertet når afstanden er så lang. Jeg har haft rigtig mange gæster og han har rejst endnu mere og prisen for vores lille familie, den kommer altid. Man vælger jo at leve sammen, og være sammen, derfor skal man heller ikke være for lang tid væk fra hinanden. Det kan familier hvor den ene eller den anden rejser meget, nok godt nikke genkendenede til. Man skal altid lige igennem det første skænderi for at rense luften😂

Lige pt. sidder Bella og jeg i Frankfurt. Vi har fløjet i 13 1/2 time fra Singapore, så skal vi vente 6 timer her for så at flyve 1 1/2 til Danmark. Jeg må ærligt indrømme jeg får lidt lange patter af denne vente tid i Frankfurt, men hey… Der er free wifi og pretzels, så kan man nok ikke bede om mere.

Håber I får en dejlig dag og i lige sørger for lidt sol, når vi lander❤️

XX
R

 

SHOP MINE KJOLER MONTH OF MAY HER.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJERTESMERTE, NÆSTE KÆRLIGHED & LIVET DER STIKKER // VERDENS BEDSTE CHAUFFØR PÅ BALI..