VOKSEN LIVET // KENDER I DET?

KNAPPET SNOOPY OVERSKJORTE..

037383ce-5e04-4e74-a4c2-6481e5c8c34f

JEG HAR ALDRIG fået så mange spørgsmål om en ‘jakke’ før ❤️ Hvor er I søde. Det er faktisk ikke en jakke, men en knappet overskjorte som ZARA kalder den. Jeg fandt den på udsalg online. Det er den dog ikke mere, men har set den både i FIELDS og Fisketorvet.

Jakken har altså Snoopy på ryggen og en lille på forlommen, inden man render byen rundt og leder efter den, hvis man ikke kan fordrage den hund, så skal man nok ikke købe den …. Den kostede 199kr og jeg tog den i en str. M for at ha’ lidt oversize effekt, og det har jeg være rigtig glad for, da der så er plads til en sweatshirt på Skander, som faktisk var grunden til jeg købte den, men hvor jeg er endt med, at være sindssygt glad for den 🙂

Happy hunting 💋

 

XX

R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VOKSEN LIVET // KENDER I DET?