DEN ER TILBAGE JEG SIGER DET BARE // BEDSTE VINTERJAKKE EVAAAAAR..

VOKSEN LIVET // KENDER I DET?

NÅR MAN GLEMMER man faktisk skulle på toilettet inden man kørte hele vejen fra Nordhavn til Kastrup, for at få lavet bryn, og da man kommer frem husker sig selv på, når man er færdig, så skal man altså lige få tisset af – men midt i alt det kaos med at betale og der kommer to gamle damer ind der siger høøøøjt, de skal ha´bikini wax, bliver jeg så forpippet, jeg skynder mig at stikke af.

For så at ankomme til FIELDS for at kigge på kondi sko i Footlocker, og indser man faktisk stadig skal tisse, og ikke kan huske hvor toiletter er, samtidig, bliver distraheret af et kæmpe skilt hvor der står ZARA – SALE HERE AND ONLINE, og tænker, jeg kan da godt lige holde mig 5 min mere, så kan jeg lige snuse lidt udsalg, men ender med at hive ting ned af hylderne, der IKKE var udsalg, og i prøve rummet 3 gange, for kun at gå derfra med en prikket skjorte – og være blevet råbt af af en meget sur Russisk pige, der arbejdede der, og skreg ‘ HANG UP THE CLOTHES‘ det hele var dog hængt på bøjler fint, men jeg turde ikke hænge det op, hvis der var et system i prøverummet, så jeg lagde det fint på et bord, ved udgangen. Det var hun ikke så tilfreds med. Blev faktisk lidt bange for hende. Hun skældte også de andre ansatte ud, og en af dem lignede hun var ved at græde, ligesom mig selv. Det ville hun sgu da skide på. Hun havde en go´gang gul afblegning kørende, og højst sandsynligt ikke fået diller i et par år, det var hendes humør, og sådan er DET! HVAAAAD?

Du skyyynder dig videre til Footlocker, snakker med den søde ekspedient (han var også pæn), finder ud af, du kan ikke få de skide kondisko du så gerne vil ha, men du kan få dem i hipster farver, og det bliver altså et ‘nej tak‘ herfra. Ser der åbnet en ny butik, der sælger sortevatpinde mm, du har en lille snak med den unge pige der arbejder der:

‘Neiiih, en fin butik i har her, har i den andre steder? – Nåh, i har den også online, ej hvor er det spændende, jamen jeg bor i Singapore, så jeg har aldrig set den her før, det er godt nok et fint koncept’

Indser vatpindene koster 31 kr, og du faktisk har en hel kasse derhjemme – går videre til H&M, snuser lidt, der er ikke noget du mangler – leder efter en taske til Kathrine, men den har Magasin ikke. Ser Joe & The Juice ligger inde i Magasin. Bestiller en Turkey sandwich og en Pick Me Up, og indser NU SKAL DU ALTSÅ TISSE.. Og så ender du med en sandwich og en juice i hånden, mens du squatter på toilettet, OG tager et billede af det, for det hele ser så absurd ud, ingen vil tro på. Det er sgu det der hedder ‘multitasking’.

Jeg tror jeg bare er så vant til, bare at sætte mig selv sidst. Det kan godt være du ikke har tisset eller spist i 48 timer, men nogle gange er der bare ikke tid til det ; )

Mommy Life ♥ God mandag.

XX
R

3 kommentarer

 • Louise

  Har du fået dit ur igen? 😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   NEEEEEJ Desværre. Jeg har fået lov til at låne en af min kærestes ; ( I WISH… Hulk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi hiiiii… 😉 Godt, du nåede toilettet, dog 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN ER TILBAGE JEG SIGER DET BARE // BEDSTE VINTERJAKKE EVAAAAAR..