BLOGLOVIN KAOS..

DEN PERFEKTE BIKER JAKKE..

img_8950

Jakke ZARA // Taske MARIE JEDIG X MARKBERG // Skjorte ZARA // Solbriller CÈLINE..

TILBAGE PÅ LAGER min yndlings jakke er endelig kommet på lager igen, og den fortjener et shout out. Så mange har spurgt til den, både på Snappen & Insta, og der var den desværre udsolgt. Jeg er jo så glad for den, jeg har købt en mere, hvis nu denne skulle gå i stykker. Det tror jeg så ikke den gør, for den er super i kvaliteten. Så jeg har en ekstra hængende i skabet ; )

Et MUST item man skal eje i følge Rikke anno 2017 – den minder totalt om min tidligere Anne Vest jakke, og den her er altså mere fair i prisen, og jeg er lige så glad for den, som jeg var for den anden.

Jeg har købt min i str. Medium for at ha´den lidt oversize og jeg er 175 cm høj (kilo skal vi ikke drøfte)

ZARA BIKER JACKET

2 kommentarer

 • Cecilie

  Har haft kig på den jakke SÅ længe. Den har rumsteret i mit hoved lige siden jeg så den i butikken for lang tid siden. Så nu måtte jeg jo altså købe den efter dit hyldest indlæg. Glæder mig så meget til at modtage den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Du vil IKKE Fortryde. Normalt er jeg slet slet ikke til syntet og immiteret items, men denne her slår bare alt. Der har de virkelig ramt sømmet på hovedet. Den er meget mere værd end hvad de tager for den ; )

   Tillykke med købet ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGLOVIN KAOS..