10 TING JEG VILLE ØNSKE JEG HAVDE/IKKE HAVDE GJORT..

DEN PEFEKTE DENIMJAKKE MED FRYNSER…

zara

DET ER HELT ABSURD men jeg shopper jo ting herude, der er mere passende til dansk vejr end 36 grader i Singa. Vinteren er over os, og det betyder også butikker som ZARA og HM lancerer tøj, der passer mere til Jer. Men der jo ikke noget, der er så skidt, det ikke er godt for noget andet. Så tænker i kan bruge dette link ♥

Jeg tænkte straks. PERFEKT jakke til Skanderborg 2018. OH MY GAWD! Jakken har frynser, er i det fedeste denim materiale. Forvasket og ‘slidt’. Den er oversize og derfor har jeg valgt en str. small, hvor jeg normalt ville gå op i en str. større ♥

FIND JAKKE LIGE HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG VILLE ØNSKE JEG HAVDE/IKKE HAVDE GJORT..