DANSK SOMMER VS. SINGAPOREANEREN..

‘CHANELLO’ JAKKEN DU IKKE KAN LEVE UDEN ..

VAR DER NOGEN der lige sagde Riksen, da de lavede denne jakke.. Av av av, den er pæn. Jakken er den jakke jeg linkede til lige HER – jeg stylede den igår bare med jeans og en hvid tee & mine nye hvide Reeboks. Det er jo seriøst så skønt, at kunne klæde sig på i noget der minder om forårstøj og ikke kun ønsket om en string trusse pga. varmen i Singapore.

Jeg skal så meget have den på, på fredag, når jeg skal i Tivoli. Det er den perfekte gå ud jakke – og jeg ved ikke hvorfor, men er lige på et punkt, hvor jeg gerne vil skjule min ‘assi’, og der dækker den altså helt perfekt. Der har været gået lidt for meget vino og løst sommertøj i den. Så jeg er gået i numse hi, til jeg har fået den trænet op igen. Det bliver nok ikke til nogen ‘Summer Bod anno 2017 i år’ så jeg må nøjes. Note to self. Finde badedragt der dækker numsen ; )

Er der nogen der skal til Nik & Jay i aften? Kan næsten ikke være i min krop af glæde. Wheeeeee!!! Det bliver jo SÅ godt, specielt hvis det bare bliver halvt så godt som på Skanderborg, så er jeg tilfreds ❤️

Måske vi ses i aften.

XX
R

1 kommentar

  • Janni H

    Jeg skal derind. Tænker at det bliver møg hamrende godt, wuhuuuuu 🍻

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANSK SOMMER VS. SINGAPOREANEREN..