DAGDRØMME. HOTDOGS OG BESØG HJEMME FRA..

10 TING JEG VILLE ØNSKE JEG HAVDE/IKKE HAVDE GJORT..

SØNDAGEN herude, kan ikke bruges på andre måder end på Sentosa, når man har gæster fra Danmark. Vi har stort set ikke lavet andet end at slappe den, drikke kolde Coronaer, surfe og bade. L.I.V.E.T! Men det gjorde også, jeg havde masser af tid til, at tænke.

Derfor har jeg lavet en liste over ting, jeg ville ønske jeg havde gjort – og ting jeg ville ønske jeg IKKE havde gjort.!

///

Jeg ville ønske jeg aldrig havde farvet mine øjenbryg blå, da jeg var 15 år gammel, da jeg skulle ned på Cafe Anthon i Nyborg, med min veninder Maria og Aline, for at høre SAYBIA. De var ikke så seje som jeg troede (har jeg lige set på billeder) og slet ikke da jeg indså, at ham jeg var så lun på, han var i byen, og han fik den største griner over mig. Jeg scoreded ham aldrig. Hvilket i dag er noget, jeg er SÅ glad for ikke skete. Så alligevel tak til mine farvede skovsnegle!

Jeg fortryder jeg aldrig fik rejst med mine veninder da jeg var ung. Jeg har haft fast kæreste næsten siden jeg var 15, og det gjorde bare, jeg aldrig tog på ‘tour de Ibiza’ og det ville jeg ønske jeg havde gjort! Jeg kan høre på alle mine veninder, at det er noget af det, de elsker allermest ved vores ungdoms minder, det var de rejser de tog på, og alle de minder (kønssygdomme) de fik. Men så er det godt man har fået barn i en tidlig alder, så man stadig kan rejse med sine veninder.. Dog uden sygdomme ; )

Jeg fortryder i dag så meget, jeg fik piercing i navlen i 1998 i Kentucky. Det gjorde rigtig mange mennesker rigtig sure, specielt, da hende jeg boede hos opdagede det, og hun ringede hjem til mine forældre. Det var ikke nogen succes. I dag har jeg så stadig et hul i navle, som bare ikke ser smart ud! Det skal man bare ikke gøre!

Jeg er så glad for, jeg i sommers søgte efter min gudmor og hendes søn på Facebook, og i var så mange der hjalp til for at finde dem, så inden for en håndfuld timer, havde jeg kontakt med dem. Det har gjort at både min mor og jeg, endelig har fået ‘lettet hjertet’ lidt, og ser dem jævnligt og taler om gamle minder og historier man kan huske. Nok mest min mor og gudmor Helle. Men det er bare ret specielt, for hvis man vælger nogen til at være gudmor/fadder, så har de betydet noget for en ♥

Jeg fortyder jeg aldrig har boet i kvindekollektiv, ideen oppe i mit hovede er rigtig god, men jeg er også tilpas sær, så jeg ville nok blive ‘stemt af øen’ når jeg begyndte at skrue ned for musikken, rydde op, redde senge og ordne både klædeskabe og køleskab, da jeg ikke kan have rod de steder. Weirdo!!!

Jeg fortyder så meget, jeg ikke fik hvid porcelæn (eller hvad de bruger tandlægerne) da jeg fik lavet et hul i min hjørnetand, som man kan se når jeg griner, og jeg endte med en discount 90´er sølv plump! For nu kan den ikke rigtig bores ud, da fyldningen er så stor, og jeg nok ville ende med en katastrofe, hvis jeg prøvede at skrifte den ud, og de kan ses på billeder, når jeg har siddet model. Baaaah!!!

Nu når vi snakker om tænder, så ville Jeg ønske, jeg ikke havde slået fortanden ud på min klassekammerat, da vi spillede double i badminton. Vi havde gymnastik, og vi skulle spille mod de andre klasser – det endte så med, hun måtte en tur til tandlægen, da jeg var så ihærdig i at ramme fjerbolden, så vi ikke tabte. Det gjorde hun så faktisk lidt, kan man godt sige ; (

Når jeg står nu, og godt kunne tænke mig at lave noget mere med mit skriveri, så ville jeg ønske, jeg havde taget en uddannelse på gymnasiet, da det lidt kræver det, for at tage en journalist uddannelse. Men hvis og hvis, og min røv er spids. Min handelsskole uddannelse har været perfekt til dét, jeg skulle bruge den til. Men må jo se, om jeg ikke kan få skrevet den bog alligevel ; )

På mange måder, ville jeg ønske, jeg ikke havde været kærester med dem jeg havde, og bare havde nøjes med Mr M, for han er langt bedre for mig, end nogen af de andre nogensinde har været – MEN så igen, så ville jeg ikke undvære dem for noget, for de har også gjort mig til den jeg er i dag, og det kan jeg jo så takke dem for. Am I right sister?

Jeg er så glad for, jeg har boet i USA, det gjorde man blev voksen og ansvarlig på så mange områder, som mine veninder nok ikke blev. Jeg har egentlig altid følt jeg var meget ansvarlig, men det har jeg nok ikke været – men det år i udlandet, det gjorde noget godt for mig. Jeg vil klart anbefale alle at sende deres børn afsted – bare ikke Bella. Haha!

///

Vi har nok alle nogle ting, vi ønskede vi ikke havde gjort, men så igen, så har det også formet os lidt, fordi det har gjort os stærkere end man var før, og det er jo også med til at udvikle os, så i sidste ende, ender det med et plus frem for et minus.

Det var lige 10 hurtige tanker 💋

XX
R

 

 

 

6 kommentarer

 • Haha, blå øjenbryn simpelthen – de lyder til de var ligedele en forbandelse og en redning 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Man må altid finde det postive i udfordringerne, og lige her, der var det klart en redning ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Uddannelsen til journalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole kræver ingen gymnasial uddannelse, men en bestået optagelsesprøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   REALLY??? Det forstår jeg ikke, jeg ringede til dem, for at tjekke op på kravene, og de sendte mig en laaang liste med alt det man skulle leve op til, og der stod gymnasiet som en af dem ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg skal ikke kunne sige, om de har lavet reglerne om, men det synes jeg ikke, det tyder på:http://www.dmjx.dk/uddannelser/journalistuddannelsen/optagelse
  Der er et krav om, at du har et samfundsfagligt niveau svarende til en samfundsfaglig studentereksamen på udvidet niveau. Dvs. der er en forventning om, at man kan følge med på det niveau, men der er ikke krav om en eksamen. Man kan evt. tage en eksamen på enkeltfagsniveau, eller man kan vurdere, at man har fulgt godt med og ens samfundsfaglige viden er niveausvarende, eller man kan læse op undervejs i uddannelsen, hvis man finder ud af, at der er huller.
  http://www.dmjx.dk/uddannelser/journalistuddannelsen/optagelse/optagelsesprove-pa-journalistuddannelsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Journalisthøjskolen har en optagelsesprøve, men ikke krav om gymnasial uddannelse
  Gik på hold med murer, slagtere og ufaglærte, der heller ikke havde gået i gymnasiet, da jeg gik der. For 1000 år siden.

  Har heller aldrig rejst med veninder som ung og føler virkelig også,at jeg er gået glip af noget …

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGDRØMME. HOTDOGS OG BESØG HJEMME FRA..