JEG BLIVER NØDT TIL DET // HVORFOR JEG REJSER..

DEN PERFEKTE LÆDERJAKKE MED FRYNSER..

JEG OVERVEJEDE SERIØST FOR EN TID at tage ‘Skriv besked‘ fra på min telefon, for den gik amok på min insta konto, da jeg i fredags havde denne jakke på. OMG! Alle ville vide både hvor mine sko og jakke var fra, så skønt altså, men når man sidder der i solen og drikker Rosé så kan man jo ikke sidde på sin mobil hele tiden.

Jeg ELSKER når folk de skriver til mig, og de kan lide mit tøj etc. Min udfordring er, jeg er så pligtopfyldende, så jeg får ondt i maven hvis jeg ikke giver folk et svar, specielt når nu de har taget sig tid til at skrive til mig, så skylder man hinanden at sende et svar retur❤

Jakken er fra H&M og min 30 års fødselsdagsgave fra min mor, og jeg tager den frem fra skabet fra tid til anden. Jeg kunne aldrig drømme om at skille mig af med den (så i behøver ikke komme med bud..hahah) det er sådan en der kun skal se dagens lys en gang i mellem, for den er så fin og speciel og pepper et simpelt outfit op på nul komma fem. Det er sådanne nogle items jeg ikke kan leve uden.

❤Jakken er selvfølgelig udsolgt, men jeg har fundet et par stykker, der minder om min❤

ASOS // BlankNYC // SOAK // Meotine..

Happy Shopping

XX
R

2 kommentarer

 • Mie

  Rikke du ser brand hamrende godt ud i det outfit! Jeg tænkte selv ‘wauw’ da jeg så dit billede på insta. Måske har vi bare vænnet os til at se dig i fine lange sommerkjoler og bum så står du der i det fedeste rå outfit og rocker en truck. Det er der sgu’ ikke mange ser kan 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Åhhhh hvor er du bare sød. Jeg havde verdens største tøjkrise den dag, og bare krise generelt. Så godt det virkede som om, mit outfit hang sammen ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG BLIVER NØDT TIL DET // HVORFOR JEG REJSER..