SKAL VI TALE OM NOGET PINLIGT // SKÆL..

DEN PERFEKTE LÆDERJAKKE..

GÅ ALDRIG NED PÅ LÆDER kun hvis det er en læder-strig-trusse så bare glem det ; ) Flere spurgte om, hvilken læderjakke jeg havde på, på mit indlæg igår HER og det skal i selvfølgelig ikke snydes for at vide.

Jeg har i mine voksne år altid haft en svaghed for læderjakker, mine garderobeskabe vil afslører det ret tydeligt. Jeg kan ikke få nok, men jeg har aldrig rigtig kunne finde dén jakke, som bare var perfekt. Indtil jeg var hjemme i oktober sidste år på ferie.

Jeg var i ILLUM for at finde en gave, og havde egentlig kun 5 min. De havde lavet om og jeg var ærligt lost på alle etagerne, da alt så så anderledes ud. Pludselig ud af øjenkrogen øjner jeg denne læderjakke (SE OGSÅ HER) og jeg var solgt – dog stadig skeptisk. Ville den leve op til mine meget høje forventninger til en læderjakke. Tilpas tight så man kan bruge den, som en “blazer”, men tilpas rummelig, så man også kunne have en strik under?? Det er altså ikke nemme odds.

Da den søde ekspedient tog den af bøjlen, og gav mig den på, gled den på som askepots glassko. Jeg var solgt. Der var bare et problem. 1. jeg havde slet ikke lige penge til en læderjakke 2. jeg bor i 38 grader og har slet ikke brug for en læderjakke 3. jeg ville først være tilbage i december igen, og der fik jeg nok slet ikke brug for den..!!
Alt i mig sagde “don´t do it” heldigvis lytter jeg meget sjældent til den fornuftige side af mig selv… Og heldigvis for det altså!! ; )

Jakken er fra SAMSØE SAMSØE og hedder BOWERY, som sagt købte jeg den sidste år. Men jeg så den i SAMSØE SAMSØE i Odense, der havde de masser af den, nu her, da jeg var hjemme. Den hedder dog TAUTOU nu og kan købes online HER. Find den også HER.

Alternativer: GANNI // WON HUNDRED // MUNDERINGSKOMPAGNIET // DESIGNERS REMIX // SAMSØE SAMSØE (minder OGSÅ om min).

Enjoy ♥

XX
R

5 kommentarer

 • Louise Frederiksen

  Hvordan er den i størrelsen? Kan se at man på samsøes website kan få den i xxs, xs, s osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg er en str 36/Small og jeg har købt den i Small ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Er det mig der er bims – i indlægget fra sidste år kalder du den Tautou og skriver du har den i XS fordi den er stor, nu skriver du den hedder Bowery (det er den med Michelin riller på ærmerne) og du har den i S. Har du flere af dem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Men hvilken af dem så er “den perfekte”¨= den på billedet ovenfor? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAL VI TALE OM NOGET PINLIGT // SKÆL..