MILESTEN // ASIAN LIVING..

BELLA´S FAVORITTER // ZARA LÆDERJAKKE.. ELLER..!

NÅR MAN GERNE VIL LIGNE SIN MOR og jeg stadig er hendes idol, vil jeg gerne smide penge efter det.. (eller faren vil, han ved det bare ikke).. Jeg kunne bare se lykken i hendes øjne, da hun prøvede denne ZARA bikerjakke og sagde “nu ligner jeg dig moar” ♥ Åhhh det gik lige i hjertet –

Den er dog helt upassende til Singapore, da jakken er med foer – Men fra i dag af, blev det bestemt hun skulle med mig til Danmark, når jeg start Okt. flyver hjem til min venindes bryllup. Der var nogle planer der ikke gik helt op, og hun har ferie fra skolen, så skulle hun altså ikke sidde her alene i Singapore, med vores nanny, når hun kunne komme til Danmark og se sin mormor, bedsteforældre og venner(inder).

Så nu skal der shoppes tøj til DK, det er dog lidt skitzo, for når jeg kigger på instagram, så er alle tags #indiansummer #summerforlife #efterårHVOR #sunnysideup #nevergettingtiredofthesummer – og så ved jeg bare, jeg pakker efter det er “indian summer”, og så skifter hashtags´ene til #wemissedautum #wintercame #babyitscoldoutside #brrrrr #takemetothesunnyside

FÅÅÅÅÅÅK OFF!!

Så derfor har barnet fået en “læderjakke” med foer, som hun kan have på, og se stylish ud i – og så er den bare til show og gøgl. Men hun skal have det godt den lille prut, og det har hun nu også ♥

Så vi ses snart i DK og det glæder jeg mig virkelig til, som i helt skørt altså – havde glædet mig til en Rikke tur, men det kunne ikke være anderledes, hun skal jo heller ikke sidde i Singa “alene, og jeg er DK #livetsommor

Jakke i imiteret skind med imiteret pels

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MILESTEN // ASIAN LIVING..