DEN SØDESTE NEDERDEL // NÅR ENS KÆRESTE ER FOTOGRAF.. SÅÅÅÅH DEEET..

JEG BLIVER NØDT TIL DET // HVORFOR JEG REJSER..

Kjole ZARA // Sandaler CHANEL // Taske PROENZA SHOULER // Briller CÈLINE..

MANGE HAR SPURGT MIG Hvorfor jeg rejser nu? Og her mener jeg ikke hjem til Singapore, men til USA. Jeg har skrevet lidt om det på bloggen, om at jeg rejser til Kentucky for at besøge min gamle værstmor, da hun fylder 82 år, og hendes eneste ønske var, at se mig igen❤ Men grunden til jeg vælger at gøre det i sommerferien, og ikke næste år når vi engang er flyttet tilbage til DK hvis vi gør det, den forklaring er såre simpelt. Jeg tør simpelthen ikke. Ting og livet kan ændre sig med lynets hast, og jeg har ikke ro i sjælen til at vente og ha´ is i maven til om 1 år eller 1 1/2, for hvad hvis hun ikke er der næste år?

Min fars død har klart gjort, jeg ser helt anderledes på livet, og jeg skal ikke blive ved med at sige til mig selv ‘jeg gør det næste gang’ for hans alt for tidlige afgang gjorde bare, at jeg nok har vendt det hele på hovedet og siger til mig selv. ‘Gør det NU, og ikke næste gang’. JEG har brug for at gøre det her. JEG har brug for at se hende en sidste gang eller næst sidste gang, og det har jeg brug for NU og ikke om 1 år. Jeg har brug for at handle på den følelse jeg har, og ikke lade tiden og stressen bestemme over mig.

Det hele er lidt kaos, for jeg er alene med Bella i DK, og for hun ikke skal kastes rundt hele tiden, så har jeg strikket en lille løsning sammen, så hun når at se alle dem hun elsker, og får lidt tid med dem uden det bliver for presset, og hvor jeg også kan sidde med ro i maven over, hun har det godt og er tryg♥

Det er dog noget af en jungle at finde hoved og hale i sådanne en tur, for jeg skal mellemlande, og jeg ville gerne have de bedste flyvetider, så det passede med musen. Men der er det altså en kæmpe hjælp man kan bruge en søgemaskine som Momondo, hold fast hvor har den reddet mig mange gange. For tit tør jeg ikke trykke på ‘køb nu’ knappen, hvis nu der var en bedre deal et andet sted. Men alt det ballade sparer de én for, og det er en trygheds følelse, når man står alene med det.

Jeg skal rejse fra København, så skal jeg mellemlande i Washington, flyve til Louisville i Kentucky og så med bil en times tid. Peace of cake som man siger ; )

Jeg rejser på Onsdag, så tænkte faktisk jeg ville livestreame en del derovre fra, så hvis du har lyst til at følge min tur, så følg mig på min Insta konto @Rikkemay

XX
R

Skal du ud og rejse, så kan du altid få hjælp her med Momondo.

1 kommentar

  • Man skal ikke tage tiden forgivet nej og er det det, der gør dig glad, er det da også bare med at brænde minderne af på det (:

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN SØDESTE NEDERDEL // NÅR ENS KÆRESTE ER FOTOGRAF.. SÅÅÅÅH DEEET..