JEG ER OKAY..

DEN PERFEKTE PAKKELISTE TIL SKANDERBORG..

FLERE HAR SKREVET TIL MIG om jeg ville lave en pakkeliste til Skanderborg, for dem, der ikke har været der før – og det vil jeg selvfølgelig. Men det skal lige siges, jeg nok lidt er en luksus festivalsgænger. For jeg bor jo ikke i telt, men i lejlighed 5 min fra festivalspladsen. asics gel lyte 3 Så jeg er måske ikke den rigtige af spørger. Men jeg har boet i telt det første år, hvor jeg ankom med rullekuffert, og de andre var helt smadret af grin.. Men hvem var det der grinede, da hun tog sin rullekuffert om søndagen og sagde ‘See Ya Bitches’ og rullede afsted. baskets new balance pas cher HA! Men nu pakker jeg i IKEA poser, det er så meget nemmere.! Det først du skal sørge for, det er at være omgivet med mennesker du elsker, og du ved, du kan have det sjovt med. Det er det allervigtiste, for så er det ligegyldigt, hvad vejret siger, og hvor meget det regner. De kloge siger, vejret er ikke problemet, det er påklædningen, så det skal man jo selvfølgelig tænke over. Jeg har købt regnslag til 10 kr i normal, bare så er jeg på den sikre side. Jeg har også et med hjemmefra i leopard med pink lynlås, men det vejer ret meget, så det er jeg ikke sikker på, jeg gider at slæbe rundt på. Nemmere hvis man bare kan smide det væk, når solen viser sine stråler igen. Måske have købt nogle snacks med hjemmefra, eller køb det når du kommer frem, så du har noget du kan overleve på, når tømmermændene melder sig, for det gør de. Chips med salt er altid en god løsning, så det kan binde den væske du måtte indtage. Drik rigeligt med væske… Rigeligt blev der sagt. nike air max femme pas cher Hilsen mor ; ) DEN PERFEKTE PAKKELISTE TIL SKANDERBORG: TØJ: Regntøj Regnslag Gummistøvler Kondisko Striktrøjer Sweatshirts Undertrøjer/tee´s Trusser Behagelige Bh´er (evt. Calvin Klein, der ikke strammer) Strømper (almindelig og uldstrømper) Behageligt tøj til alle dagene – man behøver ikke være så stylish, og i dyreste klæder, når musikken spiller er der ingen der lægger mærke til det alligevel. Jeg har shoppet jakker til 70 og 90kr i H&M, hvor det meste af mit tøj er fra. louboutin soldes SOVE UDSTYR: Dyne/sovepose Hovedpude Lagen Luftmadras Pumpe Natklapper (så der ikke kommer lys ind, når du skal sove) Ørepropper så du ikke kan høre hvad naboerne laver. Jeg har været en gang på festival, hvor folk lå og knækkede sig, kneppede og holdte fest, lige op og ned ad mit telt. asics gel kinsei Ringede hjem dagen efter til M og hylede, for det regnede så også nonstop. Der var jeg klar på at tage hjem. EKSTRA UDSTYR: PANODILER (og mange af dem) Vådservietter (godt at have i tasken hvis du skal tisse) Håndsprit (trust me du får brug for det) Lommeletter Cash (rart at kunne betale kontant nogle steder, hvor de ikke tager armbånds betaling) Små rejseflasker med shampoo, balsam og bodywash – kan købes i Normal til 10 kr stykket. Klipklappere til når du skal tage bad Lille toiletpung i plastik, som du kan medbringe når du skal i bad, så dine ting ikke bliver våde. Lille børste Lille rejseføntørre, jeg har en fin en med fra Babyliss. Oplader/Powerbank Lille radio hvis du har sådan en, man kan næsten ikke undvære musik.! Kondomer (HVIS DU ER SINGLE – hvis du ikke er, bliver det sådan noget rod at forklare til sin kæreste.. Så KUN hvis du er ledig på markedet.. det er en god fingerregel) LAD NU ALLE VÆRDIGENSTANDE BLIVE HJEMME: Såsom ur, smykker, ting der ikke må blive nakket fra ens telt. asics tiger Du skal kun pakke ting du kan undvære.! Alt andet skal blive hjemme, så du ikke ender i en uheldig situation som jeg endte I i Frankring (LÆS HER). .. Og ellers går det bare ud på, at have verdens sjoveste festival – Skanderborg er klart min yndlings, da der er god musik, søde mennesker, og super hyggelig location ♥ Hvis vi ses, så giver jeg sgu en krammer – så kom endelig over.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER OKAY..