WE ARE COMING HOME // AND WE NEED A HOME..

PILATES. HANUTA OG EN HELDIG KARTOFFEL..

IMG_2308
(Foto Credit: Camilla: Vores Eventyr i Singapore)

Jeg har det som om, jeg har taget stoffer.. Jeg er så høj og glad i dag. Min dag startede kl 6.15 hvor jeg hver dag står op for at få Bella i skole. Vi har transport tid på alt imellem 20 – 30 min. Det kommer an på trafik etc. Og hvis det regner så er den helt gal.

Men i dag, der gled vi igennem trafikken, og Bella var glad hele vejen. Jeg afl. en pige, som grinede og smilede, da jeg vinkede farvel til hende, og skyndte mig væk fra klassen, så hun ikke skulle nå, at fortryde hendes valg om, at være glad. Det kan jo ske.

Selvom min farfar altid har lært mig/hende, at det kræver 17 kræfter at være sur og 11 at være glad – Så hvilken én vælger du?? Han er en meget klog mand min farfar, så prøver altid på at vælge de 11 – selvom de 17 nogle gange sniger sig ind på mig (Hilsen M) ; )

I dag skulle jeg til Pilates i Botaniskhave med Camilla og Didde, som begge er mødre fra skolen. Camilla fra ‘Vores eventyr i Singapore‘ og Didde der har Mads i 2 klasse og Alberte på dén anden GESS skole, som bare er for de mindre. Det var Didde der var startet sidste uge, og hun havde fortalt os om det – og som to tæger, der sugede vi os til hende ; )

Det var den mest fantastiske oplevelse, at ligge der, og kigge op på himlen, og se bladene på træerne, svæve fra side til side. Mens vi trænede, hoppede der et egern rundt oppe på den pavillon vi lå under. Det var så smukt. Virkelig en oplevelse der gjorde jeg tænkte, fuck jeg er heldig at være her. Lige her i Singapore, men også med disse mennesker. ♥ Smukt.

Bagefter gik vi alle hen til en lille hyggelig cafe, og fik kaffe og snakkede lidt om, hvor vi alle kom fra, og gode tips og råd, fra de garvede “damer”. Det var en følelse af, ‘jeg er ikke alene i det her’. Det kan godt være M ikke er her til, at lave en familie med mig, særlig tit. Men jeg har faktisk en masse mennesker omkring mig, der vil mig det godt, og jeg har tid til, at være sammen med dem, og faktisk lytte til dem. Den mulighed har man ikke altid i sit liv i DK, hvor alting skal gå så hurtigt. ; (

Efter kaffe og snak, der dragede vi mod German Market, hvor man kan købe alle mulige ting fra Danmark og Tyskland. Jeg fyldte én hel kurv, og fandt ud af bagefter, der intet sundt var i den. Haha. Når man er væk hjemmefra, så savner man altid det man kunne købe, men aldrig spiste i DK. Det køber man her. Heldigvis så havde de Polet/Gajoler, mon jeg lige blev glad, og købte 3 pakker. Det tror jeg nok jeg gjorde. Og til den nette sum af 15 kr pr pakke. I dag, er jeg lige glad ; )

I dag føler jeg mig meget heldig ♥

Happy Tuesday

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WE ARE COMING HOME // AND WE NEED A HOME..