RIKKE´S TAKE ON THE WORLD // TING JEG IKKE FORSTÅR VOL.2000

FLOWER FRYGGY GIRL..

NÅR ANDRE BLIVE FLOVE over noget du gør. Min kæreste ville dårligt følges med mig igår, da vi var ude på kærlighedstur i vores hood 2100 – 2150. Jeg var ikke helt overbevist om temperaturen, for da jeg tidligere var ude og cykle, der frøs jeg helt vildt. Så tænkte jeg tog en ‘tyndere’ jakke på, men parrede den med en rullekrave strik. M blev så flov over mig, da en af vores naboer råbte efter mig ‘Så er det vidst på tide, at få den jakke af Frøken‘ haha. Jeg kan jo ikke gøre for det, jeg kan bare ikke den her ustabile temperatur, jeg bliver så skide syg, så jeg har virkelig respekt for det. Jeg skal til Frankrig på mandag, og jeg skal IKKE være syg.

Nå men selvom jeg gjorde min kæreste flov, så endte vi alligvel med, at have den bedste gå tur, rundt i kvarterede. Vi kender jo faktisk ikke rigtigt området, da vi før boede på Islands Brygge, og bagefter det, flyttede vi i hus i Hellerup. Så Østerbro, er ikke vores stærke side. Jeg har dog før haft showroom i Århusgade, men det var også sådan ca. det, jeg kender, og det kan man jo ikke kategorisere som af meget.

Men jeg fik luftet min meget grønne festivalsjakke til den nette sum af 90kr i H&M Waterfront.. Win Win.. Jeg havde kigget på den flere gange, men der var den ikke på udsalg, så fik den aldrig købt. Jeg har en str. 44 på, da det var den enste der var tilbage, men det gør ikke mig noget, den er oversize, det kan jeg rigtig godt lide ; )

Så nu vil jeg hoppe i bad, og gøre mig klar til Roskilde, selvom det dog ser rimelig skeptisk ud i vejret, så jeg har vitterligt ingen ide om, hvad jeg skal tage på af tøj – jer der er dernede, hvad har I på? ; )

Måske vi ses?

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIKKE´S TAKE ON THE WORLD // TING JEG IKKE FORSTÅR VOL.2000