SINGAPORE KALDER..

FLOWER GIRL // DEN MEST BEHAGELIGE SOMMERKJOLE..

Kjole ZARA (NY) // Sandaler PAZZION // Taske PRONEZA SCHOULER // ØRERINGE H&M (NYE)..

FRIYAY NIGHT .. Ja billedet er ikke særlig godt, og max sløret, men jeg bliver simpelthen lige nødt til at tippe om den her nye kjole, jeg købte igår i ZARA – vi skulle til min venindes kærestes fødselsdag (32 år.. KID siger jeg bare).. Og jeg havde lyst til at have en farverig kjole på, nu hvor mit humør er så godt ♥ Og det skal altså fejres, inden det går i sort igen.. HA!

Så da jeg så den her skønhed han i butikken, vidste jeg bare den måtte med hjem. Den er i helt tyndt bomuld, let og meget meget sommerlig. Jeg tog den i en Str. Medium, da jeg følte Small sad for tæt. Og det kan godt være man skal være festlig, men der skal altså være plads til et stykke kage ; )

Find min Blomstret Kjole LIGE HER.. Nu kan jeg også poste sommertøj og i reelt har lyst til at købe noget af det, fordi vi ‘snart’ er på samme ‘årstid’… Yaaaay.

Skoene er fra et mærke der hedder PIAZZION og var lige kommet i butikken. Jeg køber altid sandaler i str. 39 selvom jeg er en 40, for når man ikke har strømper på, så bliver de altså for store i 40. De fåes både i sølv og sorte og er top behagelig at have på, da de er i skind, og en let sandal. Jeg overvejer virkelig den sorte også… Men det siger vi ikke til nogen…eller i hvert fald ikke til M #shoppestop.

Find dem i Sølv HER og i Sort HER.

XX

R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SINGAPORE KALDER..