BUND ELLER RESTEN I HÅRET..

FLOWER OUTFIT AND SOME LEATHER..

Godmorgen.. ; )

Jeg kunne jo ikke nænne, at der ikke var et indlæg til jer, bare fordi jeg danser rundt og holder fødselsedag ; ) Så synes da lige i fortjente at se min nye American Vintage læderjakke. I må gerne sige “OMG” : ) I know. Den er top lækker, ik?. (også helt uden en motorcykel, der passer til ) Jeg må sige at jeg har slidt den siden jeg købte den, da den bare passer til alt. Kvaliteten er meget kraftig, så den kommer til at blive god med en strik under, den næste tid, der er plads til det. Jeg har taget den i en Str. Small – jeg prøvede den i Medium – men den blev alt for stor. Jeg er meget petit på “toppen” – så jeg svinger mellem Str. 34/36 (Det er noget andet på numsen. Den er en rimelig stabil 36..*fniiis*).
Jeg breaker også en gammel kending i en ny farve. PRECIOUS PENNY, den lille frækkert. Jeg har den i sort, og den har jeg været så glad for, så hvorfor ikke udvide familie, med lidt gråt. Det har da aldrig skadet nogen ; ) Jeg elsker at den har slidser i siderne, det gør at man ikke er så “låst fast” med underdelen, da den tilpasser sig efter hvad det er. Dobbelt op på lucky.

 photo FLOWERS_zps9a255321.jpg

Jakke AMERICAN VINTAGE Via STRØM STORE Strandvejen, Hellerup // Strik TOOGOODTOBEBASIC // Skaterskirt TOOGOODTOBEBASIC // Strømper Wolford – HUSK KONKURRENCEN // Solbriller BOTTEGA VENETA Via OPTICZOO.DK HUSK RABATKODE – 10 % med THEINSIDER.. 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUND ELLER RESTEN I HÅRET..