RIKSEN VS. DEN DANSKE SOMMER..

RIKKE´S TAKE ON THE WORLD // TING JEG IKKE FORSTÅR VOL.2000

giphy

Det sidste indlæg, blev taget så godt i mod, så fordi i har været så søde og give det så meget love, så får i sgu lige ét mere. Læs mit sidste LIGE HER.

///

Mænd der har bestemt sig for, kun at træne deres arme – OG ikke deres ben. I ligner kyllinger og sådan er det!

Dem som sætter deres Parkman app til, da de parkerede inde i city i går, og her i dag kl 12.00 finder ud af, at deres parkering udløber om 15 min, på trods af, ‘de’ forlod p-pladsen for 21 timer siden.. Dåååååhhh!

Studenter på 4 dagen. Hvis jeg seriøst hører én studentervogn mere, der dytter af mig, og spiller ‘Despacito‘, så får jeg sgu en ‘anfaldo‘ og det er uden pis. Ja ja, tillykke med jeres hue, og det er rigtig flot. Men efter jeg har haft hård mave, og endelig kommer af med det, så er der sgu heller ingen der hepper på mig i 4 dage. Så nu stopper vi, ik? Okay. Tak ; )

Håndværkere der har både for kort t-shirt på, OG viser buttcrack i ét og samme billede. WTF. Der er jo slet ikke noget overladt til ‘fantasien, og slet ikke meget fi´s i.

Mødre der tuder over, at deres børn på 16 ikke har fået en teltplads. Note to self. Lad vær med at sende dit barn på 16 på Roskilde, hvis de ikke kan holde til det – for sådan er det at være på festival.

At lagkagehuset tager 20 kr for en romkugle. TYVE KRONER. (og 2 for 36 to be fair) Hvad jeg har lært, da jeg var lille var, en romkugle er lavet af gammel kagedej. Alle de kager de ikke fik solgt i butikken, de blev lavet om til romkugler. Hvordan fa´en kan man så tage så mange penge for en klump gammel kagerest? #Mafia

Det er mig stadig en gåde, hvordan det kan og skal koste 240 kr hver vej, for at køre til Fyn. Broen er for længst betalt af, og det gør bare, vi ærligt ikke har råd til at besøge min familie og veninder på fyn særlig tit. Det er samme distance som fra Islands Brygge til Hornbæk. Det giver igen mening hvorfor man skal betale de afgifter. Hvorfor skal man så ikke betale når man krydser lillebælt? #dobbeltmafia

Mennesker der ikke trækker ud på offentlige toiletter – eller ikke pakker deres bind ind, så resten af ‘herlighederne’ er efterladt til os andre, og forevigt på vores nethinde. Det er sat´me klammo!

Folk der parkerer på TO pladser, der burde vitterligt være et sted i helvede for dem. De burde tvinges til at cykle på en cykel i 1 uge uden sadel *Skumle Skumle*!

Voksne hipster mænd der går i skinny 3/4 jeans. Det er okay charmerende når man er 16 – 20´ish, men hvis du er 38, så not so much. Her gælder der fuldstændig samme regel, som for kvinder der har 3/4 leggings på. Just don´t.

Folk der siger det er træls, der er reklamer på en blog. Jamen det er der, og det vil der altid være. Ellers kan en blog ikke køre rundt. Der skal sgu lidt popcorn i maskinen, for smøren har noget at arbejde med ; )

///

… OG sådan er det.. Rikke´s Take On The World ; )

XX
R

 

 

 

 

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIKSEN VS. DEN DANSKE SOMMER..