DET ER TANKEN DER TÆLLER..

SANTA I HAVE BEEN A GOOD GIRL ; )

FullSizeRender 3

(Fra: M Til: Mig)

Det er jo ingen hemmelighed, når man bliver ældre, så falder der ikke så mange gaver af. Mine gaver er blevet erstattet med gaver til Bella (Grrrrr..Motherlife sucks) LÆS HER!!

Men de gaver jeg så har fået, er jeg top glad for. Jeg ønskede mig et par nye solbriller, da vi jo bruger dem hele tiden, for én ting vi altid kan regne med er at solen altid skinner. Modellen jeg har forelsket mig i var Céline´s Shadow brille – de  minder en my om mine Saint Laurent briller, som jeg knus elsker, og så er det jo ikke en skam, at ønske sig et par mere ; )

Så fik jeg/vi gavekort til Magasin af min mor og far, så jeg kunne købe et tæppe eller plaid som man kalder det, når man er voksen. Ja, skørt. Men den skal faktisk med til Singapore, for det er top koldt, når man putter i sofaen, og airconditionen kører. M og jeg, er ikke helt enige om, hvor meget den skal være tændt –  og det virker som om, at jeg altid taber den kamp. Dååååååh!!

Så har jeg fået et håndknyttet tæppe af Bella og M til under vores spisebord i Singapore. Vi har endnu ikke fundet et tæppe, som passer under bordet, og har været stort nok. Men jeg har mødt en Australsk kvinde i Singapore, som laver dem på bestilling og efter mål. Jeg kan næsten ikke vente til der er gået 8 uger. Tæppet er bestilt og jeg venter i “klar-parat postition” men det skal komme fra Indonesien, hvor der sidder en flok kvinder, som ikke  har fået de samme vilkår i livet, som vi andre har. De er født med et handicap, som gør, at de ikke kan få et “normalt” job, og derfor har denne australske kvinde Lucy startet en virksomhed, som hjælper disse kvinder, med at opnå et følelse af, at helt ligesom os andre – og det vil jeg jo gerne støtte ; )

Hvad har I mon fået?

3 kommentarer

 • Sasha

  Hvad hedder hende Lucas virksomhed? Den lyder rigtig spændende!
  Jeg har fået alt for meget denne jul, en tur til New York blandt andet, men jeg har heller ikke børn så jeg bliver forkælet lidt endnu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sasha

   Lucy selvfølgelig, skide autocorrect!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg finder navnet til dig – jeg har det på et kort i Singapore ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER TANKEN DER TÆLLER..