HOLD NU KÆFT.. DET ER EN OMMER..!!

DANMARK VI SES..

IMG_6249
(Top VERO MODA købt i Amagercenteret // Bukser H&M // Taske NEW IN // Satin Silk Sandaler CHARLES AND KEITH ..

MANDAG DU ER SMUK.. Aldrig har jeg glædet mig så meget til mandag. Den er længe ventet og specielt denne af slagsen. For I DAG er der kun 3 dage til Bella og jeg boarder Singapore Airlines. Tøjet er strøget, vores sneakers er fundet frem, der er købt øko snacks til hele turen, da jeg jo er på min 7 dag af C9 FOREVER Detox program, og jeg tror ærligt snart, jeg er på randen til en skilsmisse. Den slutter heldigvis den dag jeg rejser. THANK FUCKING GOD.!

M er alligevel rejst til Hong Kong i dag, så det tror jeg var til hans held. Han var pænt træt af mig – men måske man så ikke, skulle bage freaking kanelsnegle og bede mig om at måle af OG LAVE GLASUR..!! Så tarveligt.
Jeg spiste ikke en eneste. De blev heldigvis også pisse hårde, ala en grovkiks. Tror han havde brugt mit glutefriemel. Muuuhaaaahaaaahaaaa ; )

Jeg har med vilje ikke lavet mange planer derhjemme, da man tit kan blive for stresset. Så har planer om, at samle pigerne en aften i weekenden. Det skal nok blive hyggeligt ( og farligt) Så skal jeg hjem og støve alle mine striks af hos min mor, og kysse lidt på min vinterjakker.

Men hvor koldt er det egenligt? Hvor meget tøj skal vi have med? Den ene dag ser jeg på Insta at folk har handsker på – den næste bare fusser i deres ballerinaer? Hvad sker der Danmark? Hvad skal jeg pakke?

Jeg er som et lille barn, hvor det er fødselsdag og juleaften på samme dag. Jeg skal hjem bare hjem og spise mad, jeg ved hvad er. For det sker ikke så tit her.

Danmark.. VI SES og det bliver festligt.

Kys

6 kommentarer

 • Denise Amanda

  Ihh, hvor fedt for jer, at skulle hjem og hilse på Danmark en kort smut.
  Vejret har ret godt afspejlet de billeder i har set på insta. Meget svingende vejr, men det er nu begyndt at blive koldere – især om morgen . Puha! Det er nok lidt individuelt, om man synes det er koldt. Men altså bare fødder i ballerina vil i nok fortryde 😉
  Håber i får en skøøøn flyvetur hjem ig et par skønne dage i det danske efterårsvejr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg tror jeg specielt kommer til at syntes, det er møg koldt. Tænk vi bor i 38 grader HVER DAG!!! Den fejler aldrig. Desværre ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Ha ha det danske vejr er som det plejer….Kan sammenlignes med en skizofren, præmenstruel 17 årig 🙂 Solskin, storm og regn på samme dag! Pak lidt af det hele 😉 Og velkommen “hjem”, håber i får en dejlig tur <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja. Jeg tror jeg bliver nødt til at pakke lidt af det HELE.. Det er jo sindssygt. Min mor har klipklapper på. WTF?

   Ohhh well. Så kender man danmark ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Amager melder om rimfrost på græsplænen om morgenen – og åbne vinduer på kontoret om eftermiddagen… Så ja, store halstørklæder og dernæst bare fødder i ballerinaer – nemt, ik 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hihi. Okay, ja det hjælper helt vildt meget på, at gøre det nemmere ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLD NU KÆFT.. DET ER EN OMMER..!!