VERBIER DAG #4 // BUMBUM ER SYG ; (

SANTA CLAUS..

SANTA CLAUS

Der er ingen Jul uden en Julemand – og det skal man bestemt ikke gå ned på selvom man er på ferie i Verbier. Juleaften der kom Santa Claus også på besøg her hos os?bogstaveligt talt ? For det var Onkel Claus der var Julemanden ; ) Det var det største hit. Hold fast hvor havde hun glædet sig Bella. Hun har ikke snakket om andet i flere måneder og vi skulle huske at hænge en seddel til ham hjemme i huset, så han vidste at vi ikke var i Danmark.
Hun er så gammel nu at det er første år at hun ikke begynder at hyle – og nok sidste år at hun tror på julemanden. Næste år skal hun i skole, så der ryger den smukke illusion nok om at han findes. Men det var godt at vi havde Josse og Nico til at bakke historien op at det altså var den rigtige Julemand der kom på besøg.. Hihi. Kan ikke lade vær med at smile, når jeg tænker på hendes ansigts udtryk, da han kom gående nede på gaden og vinkede op til hende da hun stod ude på altanen, helt ekstatisk.
Det sjoveste var at alle bilerne på dyttede og folk på gaden ønskede ham (julemanden) glædelig Jul?. Det var SÅ morsomt. ; )

Bella Outfit
Dress ZARA // Pants H&M // (Sexy) Socks Skiing socks…

Ps. STATUS PÅ BELLA…

Bella har en seriøs infektion, som sidder i hendes hals. Hendes tal var 14 gange så høje som de må. Så hun er på meget kraftig Penicillin. Problemet er bare at hendes feber burde ikke være så høj, bare ved en hals infektion. Men hun hoster ikke og han kunne ikke høre noget på hendes lunger – så vi skal tilbage på Lørdag, så vi kan sikre os at hun ikke fejler andet.

Synd for Bella : (

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERBIER DAG #4 // BUMBUM ER SYG ; (