GRUPPE KRAM I ROSENGÅRDSCENTERET..

SANTA I HAVE BEEN A GOOD GIRL..

Ja Ja Ja tøser. Holde da op. Man skal ikke lave en collage til “only men”. Så bliver der ballade, blandt hønsene på bloggen ; )

Jeg selv fatter jo slet ikke, det snart er jul. Tiden er bare fløjet afsted. Vi runder om et par dage 1 Dec. FØRSTE DEC. Men hvor blev november af?
Sidste uge, da jeg mødte ind på arbejde, der havde ILLUM fjernet det store stillads der har stået der, de sidste 6´ish måneders tid – Jeg blev helt forskrækket. Nu havde man vænnet sig til udsigten, af store tatoverede mænd, der råbte og skreg ude foran ens vindue. Jeg klagede ikke. Nogle af dem, var meget meget … Øhhmm. Pæne ; )

Men der var der blevet pyntet op til Jul, på fuld blus. Jeg har aldrig set ILLUM ha´ sådan nogle pæne vinduer. Hold da op. Det lignede et stort engelsk stormagasin. Det eneste minus var så, at de store tatoverede mænd var blevet skiftet ud med 10 dansende mus, i top hat og trompet – og ILLUM har åbenbart fået en højtaler ud til strøget, med musik der blæste MEGET HØJT.. “I´m to sexy for my body”. Lidt svært at sidde i møde, med en pot. ny kunde, og baggrunds musikken er den tune. Det skaber bare en mærkelig stemning. Jeg har på fornemmeren, at vi bare ikke kommer til at få “ro”, fra nu af, og frem. Kunne de så ikke bare spille Medina eller Nik & Jay. Så kunne vi synge med, plus det ville løfte stemningen på kontoret ; )

Flere har spurgt på gode ideer til julegaver, til ens kæreste, mor, søster etc. Så jeg har lavet 12 ting, der er et “musthave” på ønskelisten. Mange af tingene har jeg selv. På nær 1 0g 9. Dem ønsker jeg mig. (Host Mr. M)

 photo OslashNSKEROLYMPUS_zps872ff21b.png

1. WUTH Silverfox pels hat  // 2. African Botanics MAURLA Instense Skin Repair Balm //   3. Mansur Gavriel Bagpack // 4. B&O BeoPlay6 Høretelefoner // 5. Hanky Panky // 6. Laboratory Perfumes GORSE //  7.  Bottega Veneta Solbriller (få % lige her) // 8.  Marianne Dulong Sienna armbånd // 9.  LANVIN Felted Wool Fedora // 10. BABOR SPA Cuticle & Nail Repair // 11. Whyred Essie ankle boots   // 12. OLYMPUS Pen Kamera.

Merry Christmas.

XX
R

(Lavet i samarbejde med Olympus)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRUPPE KRAM I ROSENGÅRDSCENTERET..