BLUE, BLUE AND BLUE..

TWINS // BLOCH BALLERINA..

Der er ikke noget bedre end når Bella kan få det samme på som mig. Det er ikke mig der ønsker det – det er hende der bare syntes det er det sejeste i verden, når vi ligner hinanden. Såååå sødt altså. Dog har vi ikke så meget der ligner hinanden, men vi har disse fine BLOCH ballerinaer til fælles.

Så, så snart at jeg hopper i mine så er hun med et henne i hendes sko skab og hente sine. Jeg har faktisk prøvet at købe nogle forskellige små ballerina sko til hende, for at se om man kunne spare lidt penge. Men det findes bare ikke i landet med børn. Jeg er jo selv udlært i “sko” og læder så jeg har en hel klar holdning til hvordan fodtøj på børn skal være og jeg har bare overgivet mig til BLOC. De sidder godt på hendes fod og hun taber dem ikke når hun løber – der er tænkt på barnets fod og den er tilpasses leg og løb i et. Hos os fungerer de perfekt til de krav at vi har.

20131101-182524.jpg

BLOCH BELLA // BLOCH MOR..

1 kommentar

  • Anna

    Hej Rikke

    Meget fine ballerinaer, både til dig og din datter. Men hvordan passer de er størrelsen?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE, BLUE AND BLUE..